Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.893
- 23.455
- 3.723
Bernard iyi topçu. Messi de 1.7 boyunda. Maradona 1.65 idi. Ama dünyayı salladı ikisi de. Bernard tabi ki o seviye de değil ama bizim ligde 10 gol 10 asist yapar her sezon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bernard iyi topçu. Messi de 1.7 boyunda. Maradona 1.65 idi. Ama dünyayı salladı ikisi de. Bernard tabi ki o seviye de değil ama bizim ligde 10 gol 10 asist yapar her sezon.
Sayın kamk @Sarper Yıldırım Emre akbaba hakkındaki fìkirlerini ögrenmek isterim.
Yasin- Sinan- Garry bu üçünden de iyidir. Sağ Feg Sol Bernard ile iyi bir kalite tutturabiliriz.
Maicon'dan ne istiyorsun? Tek hamleli diye çöp ilan etmek de dolu olan taraftar kitlesine girmeyi sağlıyor herhalde.O değil de, Terim'le şampiyon olamayınca Dursun ne yapacak çok merak ediyorum, Galatasaray taraftarı boş bir kitle, istifa falan yine olmaz zaten, yazın yine burada eline Rebul mandalina döktüğümün Belhanda-Denayer-Maicon kılıklı herifleri beklersiniz artık.
Maicon'dan ne istiyorsun? Tek hamleli diye çöp ilan etmek de dolu olan taraftar kitlesine girmeyi sağlıyor herhalde.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vizyoncular tarafından linç yemek istemem.
Nnet biçimde ligin en iyi kanatları olur
Yasin
Garry
Feghouli
Bernard
Sinan kanat değil bence direkt forvet olmalı.
Bülent Korkmaz?Ben bir şey istemiyorum, 2 hafta üst üste puan kaybı yaşanınca zaten ilk siz ana avrat söveceksiniz.
Koca Galatasaray'ın 20 yıllık tarihinde 3 tane stoper var. Popescu, biraz Song bir de Tomas Uf
Nnet biçimde ligin en iyi kanatları olur
Yasin
Garry
Feghouli
Bernard
Sinan kanat değil bence direkt forvet olmalı.
Valbuenadan daha kısaymış boyu la.
Ben 1.70 falan biliodum

Bülent Korkmaz?
Popescu olmasa Bülent Korkmaz bir hiçti. Ayrıca ben Türk oyuncu saymıyorum.
Ben Galatasaraylıyım hocam, sevinmeyen adam haindir. Ama Terim'i sevmiyorum kendisinin de kulübü sömüren hain olduğunu düşünüyorum.Zahmet olmazsa sevinmeyin şampiyon olunca biz.
Popescu olmasa Bülent Korkmaz bir hiçti. Ayrıca ben Türk oyuncu saymıyorum.
önemli olan boyu değil sahadaki işlevi ?bernard fiziki boyu kısa etkisi baya uzun ama :d