Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalhanoğlu H.O

DR4l8s2WsAIvwcF.jpg

Dün Fatih Hoca basın toplantısında tüm arkadaşlarımızı , iletişimimiz kullanmamız gerekn bir döneme giriyoruz dedi. Bunu şu şekilde anladım. Taffarel ile Luis'i ikna etmeyi düşünüyor ya da yurt içinden bir sol bek almayı düşünüyor .

Dün Fatih Hoca basın toplantısında tüm arkadaşlarımızı , iletişimimiz kullanmamız gerekn bir döneme giriyoruz dedi. Bunu şu şekilde anladım. Taffarel ile Luis'i ikna etmeyi düşünüyor ya da yurt içinden bir sol bek almayı düşünüyor .

ilk cümleyle ikinci cümle arasindaki baglantiyi pek kuramadim renkdas

hahhahah gören untied taraftarıyla yatıyor kalkıyor sanıyor :D
olum saf mısın sen benim ne yazdığımı oku öyle gel hani geliyordu de :D 2 gram beyni olan adamlarla futbol konuşuyoruz ya :D shaw'a iş ahlakı yok diyor hahahah lan adam sakat sakat hahahaha
Is ahlaki ile sakatlik ne alaka ya?

Sirf hakli olayim diye neler neler diyorsun.

Birsey bilmiosun konusuosun, devamli manu taraftari Shaw'in salak oldugu ve is ahlaki dusuk oldugunu soyluyor.

2gram beyni olan sensin, arastirmadan bilmeden etmeden konusuon.

Beyinsiz ya

Sahte duyumcular turedimi mesela fegholuinin geliş tarihini sözleşme maddelerini falan atanlar

Shaw Premier Ligi birakip Turkiye ligine gelecegini mi dusunuyorsunuz :D

Mvilla'yi bonservissiz getirmemiz lazim, bizim takim neden hic bonservissiz oyuncu getirmiyor, ile gelene gecene komisyon yedirecegiz herkesten kazik yiyecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt