- 23 Temmuz 2011
- 75.686
- 51.175
- 4.843
Hani Şükrü ile aran kötüydü hırb?
Fikir alışverişi de mi yapmayalım olm hırt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani Şükrü ile aran kötüydü hırb?
ManU Shawı vermez mi terimdash
Dün Fatih Hoca basın toplantısında tüm arkadaşlarımızı , iletişimimiz kullanmamız gerekn bir döneme giriyoruz dedi. Bunu şu şekilde anladım. Taffarel ile Luis'i ikna etmeyi düşünüyor ya da yurt içinden bir sol bek almayı düşünüyor .
Is ahlaki ile sakatlik ne alaka ya?hahhahah gören untied taraftarıyla yatıyor kalkıyor sanıyor![]()
olum saf mısın sen benim ne yazdığımı oku öyle gel hani geliyordu de2 gram beyni olan adamlarla futbol konuşuyoruz ya
shaw'a iş ahlakı yok diyor hahahah lan adam sakat sakat hahahaha
Yurt içinden tanıdığı başkanlar olur hocalar olur o şekilde bir iletişim kurarak transfer yapabilir. Ben bu şekilde anladım.ilk cümleyle ikinci cümle arasindaki baglantiyi pek kuramadim renkdas
Nerde bal yapmayan arı varsa alalımemre mor olmazsa kerim freiyı alalım başşaksehirden

6:50 den itibaren izlerseniz fatih hoca arkadaşlıklarmızı kredilerimizi kullanıcaz muhtemelen shaw olma olasaılığı fazlaJosé Mourinhoya bagli
Nerde bal yapmayan arı varsa alalım
Frei bir yol olmazkerim frei mi bal yapmayan arı?fenerbahceye,besıktaşa,Galatasaraya gol attı.bu hafta da cok güzel bi asist yapıp maçı kazandırdı.
Çok iyi olur yanlız son durumu nasıl onunMvilla'yi bonservissiz getirmemiz lazim, bizim takim neden hic bonservissiz oyuncu getirmiyor, ile gelene gecene komisyon yedirecegiz herkesten kazik yiyecegiz.