Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'nın Siyasi kararından sizene ya ne kadar boş konuşuyorsunuz. Ayrıca adam buraya gelse şuan Süper Ligi darma duman eder, kondüsyon olarak biraz toparlasın yeter. Bizi çoğu dertden kurtarır. Bizim böyle bi durumda Terim ile Ardanın barışması için ön ayak olmamız gerekirken bakıyorum kendi menfatiniz Galatasaray menfaatlerinin önüne geçmiş..
Ne gibi bir menfaatimiz olabilir Arda konusunda merak ettim doğrusu?

Arda'nın özelinde olayın sadece siyasi tutumu olmadığını, Fatih Terim ile barışmaları gerektiğini yazarak kendin belirtmişsin zaten.

Şahsi olarak yediği haltları affettirmesi için biz neden ön ayak olacağız, işte bunu hiç anlamadım.

Son düzenleme:
bu devre asamoahı bize vermeyecek juventus bu bence kesin fakat asamoah sezon sonu icin simdiden imza atarmı,ben sanmıyorum

Asamoah gel artık gel biz beklemekten sen sandronun arkasında olmaktan sıkılmadın mı ???? :oley:

Yav arda o videodaki gibi kaldı da taraftar mı istemedi.
Ne oldum delisi olmayacaksın ki kapılar sana hiç kapanmasın.

bruma-fatih-terim.jpg

florentin pogba önerilmiş galiba bize,twitterda bikaç fransa sayfasında haber vardı da

Arda'nın Siyasi kararından sizene ya ne kadar boş konuşuyorsunuz. Ayrıca adam buraya gelse şuan Süper Ligi darma duman eder, kondüsyon olarak biraz toparlasın yeter. Bizi çoğu dertden kurtarır. Bizim böyle bi durumda Terim ile Ardanın barışması için ön ayak olmamız gerekirken bakıyorum kendi menfatiniz Galatasaray menfaatlerinin önüne geçmiş..
Dalga mı geçiyorsun?

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bernard'i alip getirsinler iste.

Hadi iyi geceler..

Di marzio bugün yazmadı az sonra yönetime yakın olan yerli di marzio ali naci ve nevzatın haberlere bakmak lazım :D

y0802.jpg

PERŞEMBE 21 MAYIS 1998

Efsane: Fatih Terim 9 puan geriden gelerek şampiyonluğu kazandı. Birinci Gerçek: Galatasaray niçin 9 puan geriye düştü sorusunu herkes geçiştirdi. Oysa ilk soru bu olmalıydı.

Galatasaray niçin 9 puan geriye düştü?..
a) Fatih Terim ön sezon hazırlıklarını Türkiye ile arasında 7 saat fark olan Amerika'da yapmak için ısrar etti. Bilimsel olarak kanıtlanmıştı ki insan metabolizmasının saat farkına uyum sağlaması, toparlanması için, her saat fark için bir güne ihtiyacı vardı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynayacağı Türkiye Spor Yazarları Turnuvası'ndan bir gün önce İstanbul'a geleceği için, doğal uyum söz konusu değildi.
Uyum ilaçlarla sağlandı. Galatasaray TSYD Turnuvası'nı kazandı, ama bir ay sonra dökülmeye başladı. Spor antrenman bilimi uzmanları "Galatasaray sürantrene oldu" derlerken, bilimsel araştırmalar, saat farkını kapatmak için metabolizmayı zorlayan ilaçların bir ay sonra vücutta çöküntüye sebep olduğunu ortaya çıkardı. Galatasaray'ın hızlı başlayıp bir ay içinde çöken durumu bilimsel takvime uyuyordu.

b) Fatih Terim, elinde Popescu gibi dünya çapında bir libero olmasına rağmen, takımı liberosuz oynatacak bir taktikte dayattı. Bu taktiği geçen sezon da denemiş, fiyasko ile sonuçlanınca, liberolu oyuna dönmüş, Galatasaray şampiyon olmuştu. Denenmişi bir kez daha denedi. Galatasaray savunması büyük gedikler veriyor ve takım hızla puan kaybediyordu. Terim'in orta sahada oynattığı Popescu başarılı olamıyordu. Fatih Romen'in gönderilmesini istiyordu. Medya onu izliyordu. Popescu'ya verilen paraların sokağa atıldığı iddiaları gazete sütunlarında görülmeye başlanmıştı. Popescu'nun şutlanmasına ramak kalmıştı.

Fatih Terim bu arada Şampiyonlar Ligi maçlarında çift stoperle oynamaya cesaret edemiyor, savunmayı takviye için Popescu'yu kerhen liberoya koyuyordu. Herkes bu "Popescu Libero"lu taktiğin ne derece başarılı olduğunu görmeye de başlamıştı. Güneş artık balçıkla sıvanmıyordu.

Galatasaray 9 puan geriye düşünce Yönetim Kurulu da bastırdı ve Popescu oynaması gereken yere, liberoya geçti. Galatasaray uygulayamadığı fiyasko taktikten vazgeçip liberolu oyuna döndü. Popescu her maçta yıldızlaşmaya başladı. Galatasaray'da taşlar yerine oturmaya başlayınca, baş döndürücüü puan kaybı, normale indi.
Popescu'nun liberoya geçişi sadece savunmayı toparlamamış, Galatasaray bu yeni oyun düzeninde Popescu ile ilk kez geriden oyun kurmaya başlamış, hücum gücünü de geliştirmişti. Libero Popescu, hem savunma, hem hücumda bir taşla iki kuştu.

Galatasaray'ın ideale yakın tertibini Fatih Terim değil, dışardan gelen uyarılar ve beklenmedik sakatlıklar ve formsuzluklar buldurmuştu.

Efsane: Fatih Terim, ikinci yarıda başta Okan, gençleri ve yeniden kazandırdıklarını takıma yerleştirerek başarıya ulaştı.

Filipescu ve K. Hakan ciddi ciddi sakattı ve Terim, Okan ile Osman'ı kanatlarda oynatmak zorunda kalmıştı. Bu ikisinin oyunu hızlı ataklarla kanatlara yaymaları, orta yapma ve pas vermede aynı başarıyı gösteremedikleri halde, Galatasaray'ın futbolunu açmış, rakip savunmaları dağıtmaya başlamıştı. Sağlı sollu ani ataklar rakip savunmayı toparlanma fırsatı bulmadan avlıyordu. Liberoya Popescu'yu koyup savunmayı toparlayan Galatasaray, şimdi Okan ve Osman ile ani hücum zenginliğine de kavuşmuştu.

Fatih Terim bu sırada Erman Toroğlu'na "Ben onların dediklerini oynatmam" diyordu. "Oynatacaksam da oynatmam."
Türkiye'nin en büyük kulübünün, gelmiş geçmiş en büyük kadrosunu Terim değil "Şunu oynat, bunu oynatma" diyenler yönetiyordu yani...

bu hıncal o zaman da manyakmıs

Son düzenleme:
Varsa yoksa Asamoah!
36 yaşındaki Evra’yı Fatih Terim’in istememesi üzerine eski aşkına yönelen sarıkırmızılı yönetim, Asamaoh’ın kulübü Juventus’u ikna etmek için seferberlik ilan etti

Galatasaray, sol bek transferini bu hafta bitirmek istiyor. Sezon başından beri sarı-kırmızılı takımın gündeminde olan Asamoah yine gündemin birinci sırasına oturdu. 36 yaşındaki Evra'ya teknik direktör Fatih Terim'in soğuk bakması üzerine tekrar Ganalı futbolcuya yönelen Cimbom, Juventus'u ikna etmeye çalışıyor. Asamoah ile anlaşan Galatasaray yönetimi, İtalyanlar'ın inadını kırarsa bu transfer tamamlanacak. Juventus ile sezon sonu sözleşmesi bitecek Ganalı yıldızın transferi Ocak'ta sonuçlanmazsa Galatasaray bu ismi sezon sonu bedava alabilecek. Ancak yönetim Juventus'u ikna edip sol bek sorununa kökten çözüm bulmayı planlıyor. Fatih Terim'in vetosuna rağmen yönetim Evra'yı da yedekte bekletiyor.

TUDOR KAYBETTİ FATİH TERİM KAZANACAK
G.saray'da 11 günlük izin sona erdi ve Antalya kampı başladı. Fatih Terim, çalışmalarında Tudor döneminde gözden düşen Sinan Gümüş, Eren Derdiyok ve Donk'la özel olarak ilgilenerek bu isimleri takıma kazandırmaya çalışacak. Bu arada yurt dışındaki oyuncular Antalya'da kafileye dahil olacak. İzinli olan Fernando ise çarşamba günü gelecek.

ANTALYA'DA CİMBOM COŞKUSU
Galatasaray, devre arası hazırlıkları için Antalya'da kampa girdi. Sarı-kırmızılı kafileyi havalimanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Meşaleler yakarak, şampiyonluk tezahüratları yapan taraftarlar, futbolculara büyük moral verdi.
Varsa yoksa Asamoah! - Spor Haberleri

Muslera
Eray
XXX

Mariano----Maicon----Serdar----Evra
Linnes----Denayer----Hakan----Carole

Fernando
Tolga

Feghouli----NDiaye----XXXX----XXXX
Garry----Selcuk----Belhanda----Yasin

Gomis
XXXX
Eren

Sinan-Ahmet-Koray: Kira​

şu ahmet çalık kiralık gitsin artık.bildiğin israf ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt