Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stopere bonservis vermek ne kadar mantikli?
Bjk pepe+vidayi aldi yav bonservisssiz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet dogru,hugo şans bulamamış.rafael toloiyi de istmeiştik bi ara.bu sezon 1 gol 4 asist yapmış.ben begeniyorum futbolunu.o da alınaiblir.
totomaça göre inter maiconu istiyomuş.biz 20 milyon euro istemişiz interden
imzasız boş bi haber.içerden bilgi alamıyoalr,net...yabancı solbek gelene kadar,mezardan da solbek yazar bunlar...
Transfer donemi ne zaman bitiyorimzasız boş bi haber.içerden bilgi alamıyoalr,net...yabancı solbek gelene kadar,mezardan da solbek yazar bunlar...
Bence bize Vlad Chiriches gibi hızlı, oyun kuran bir stoper lazım tabi sol ayaklasını bulmak lazım![]()
22 gun kaldi cile bitiyorhugo ve toloi sağ ayaklı...ukrayna veya kuzey ülkelerde bulabiliriz birilerini
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
31 ocak
Doğru mu bilmem de 20 milyon'a en sağlamından bir stoper ve sol bek alabiliriz... Acerbi+Asamoah gibi mesela ...
Yazilan isimler o kadar berbat kiCile sol bek bence, sol bek alınırsa biter bu cile yoksa çok sıkılırız gibi duruyor![]()
hugo ve toloi sağ ayaklı...ukrayna veya kuzey ülkelerde bulabiliriz birilerini
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
31 ocak
vitor hugo solak reys inanma transfermarkta , bu arada çok iyi öneri zamanında alamamıştık fio aldı ama oynatmıyor pek dediğin gibi
maicon giderse cuk oturabilir
Yazilan isimler o kadar berbat ki
Bu basliga twittera girmemeye calisiyorum
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bi dönem alıyoduk zaten,hatta nevzata göre imzalamıştı galiba