Halil Mavi
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2009
- 434
- 41
- 1.298
hiç gündeme gelmemiş bir isim bir anda bitebilir.
fatih hocanın illaki cebinde bir isim vardır hep vardı çünkü.
fatih hocanın illaki cebinde bir isim vardır hep vardı çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nevzo fiorentina falan da demiş bi tarafından uydurmamış sanırım kaçırmışız elden herhal
Nevzat Dindar: Vitor Hugo Galatasaray'ı istiyor! | İzle | Spor | Skorer.tv
evet fotomac yasak ve o haberi konusmaya bile gerek yok
mariano-maicon-hugo-asamoah gibi bi 4 lü çok güzel olurdu....burnleyden jeff hendrick var bi dönem alamadıgımız yine...onu da alsak merkes oratsahaya süper olurdu şampiyonlar ligi için.
erayemrah başsanın gidişiyle Türkiye klüplerinde altyapı eğitimini almış oyuncu sayımız 3e inmiş ve minimum 4 olması lazım sanırım 28 kişilik(veya daha az) kadroda
serdar-selçuk ve ahmet çalık bu tanıma oyan yegane oyuncularımız
bizim altyapıdan birileri a takım kadrosunda olsun,sorun olmazemrah başsanın gidişiyle Türkiye klüplerinde altyapı eğitimini almış oyuncu sayımız 3e inmiş ve minimum 4 olması lazım sanırım 28 kişilik(veya daha az) kadroda
bizim altyapıdan birileri a takım kadrosunda olsun,sorun olmaz
Bunu ben yazsaydım şimdiye kadar şutlanmiştim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu ben yazsaydım şimdiye kadar şutlanmiştim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam galatasaraylı filan değil sanırım ne diye tutuyorsunuz forumda ? tamamen art niyetli bi mesaj bu , terimin kredisi büyük rahat ol tudor gibi filan değil 3 yıl şampiyon olmasa dahi kimse terimi filan ıslıklamaz 2.ci dönemindeki durumunda değil şuan terim daha yüksek taraftarın gözünde lobisi. He olmasada bi tarafınıza kına açar kına yakarsınız istediğiniz o sanırım.
Bundan kolayı ne var ki.emrah başsanın gidişiyle Türkiye klüplerinde altyapı eğitimini almış oyuncu sayımız 3e inmiş ve minimum 4 olması lazım sanırım 28 kişilik(veya daha az) kadroda
Dedé gelsin.Vitor Hugo - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt pek şans bulamamış,potansiyeli olan bi stoper.sene sonu kesinlikle almalıyız şampiyonalr ligi için.
Bizim takımda 20 tane futbolcu bile yokemrah başsanın gidişiyle Türkiye klüplerinde altyapı eğitimini almış oyuncu sayımız 3e inmiş ve minimum 4 olması lazım sanırım 28 kişilik(veya daha az) kadroda
28 kişilik listeyi kim ne yapsın yahu. FM'de olduğu gibi eksik liste veririz en kötü ihtimalle. Kaldı ki alt yapıdaki adamların kayıt ettirilmesine gerek yok ama onları yazarak bu işi yine çözmüş olursun.Deniz Naki nin arabayı taramışlar otobanda.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sneijder'in sözleşmesinde açık varmış, bizden direkt başka bir Türk takımına giderse 20 milyon euro bedeli vardı ancak, başka bir ligin takımına gidip, o takımdan da başka lige gidip, sonra bizm ülkede bir takıma gelirse bedeli yokmuş. Fenerbahçe ayarlamış her şeyi, Katar'a Bülent'in alması boşuna değilmiş, FB 3-5 güne Sneijder transferini bomba gibi patlatmaya hazırlanıyor, Dursun'a büyük başkan dersiniz artık.![]()