Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal: Ben Adnan Polat'tan başkanlığı aldım. Stadın locaları 3 sezonluğuna satılmış ve para harcanmıştı kasa bomboştu. Biz buradan çıktık. Anlam veremiyorlar batırdı diyorlar.

fatih terimin adını kullanmıyo :/

Reklam ihtiyaç olmuş hazrete herhal... Bayram değil, seyran değil, git otur köşende ne lak lak ediyorsun....

sorun yoktu diyo fatih terimle :/ niye kıydınız bize

Ünal Aysal: "Kimisi Tudor'u eleştirdi ama ben Galatasaray'ın ilk yarısından memnun oldum. Adamcağız elinden geleni yaptı. Sevabıyla günahıyla artık teşekkür etmek gerekir. Fatih Terim hayırlı olsun. Tek dileğimiz şampiyonluk."(TRT Spor)

Buyuk maclarda bizi ezdiler, basak bize 5 tane atti, besiktas bizim icimizden gecti, ilk kez bizim takimin besiktas'a karsi bu kadar caresiz ve ezildigini gordum, demek ilk yaridan memnun oldun hmm.

Oğlum biz şu adamdan Dursuna nasıl düştük ya. Hocayla sıkıntı yaşamasalar şimdi 2 yıla kadar 5.yıldızı takardık

Eski defterleri açtı yine egoist, madem o kadar haklı olduğunu düşünüyorsun, başkan adayı olup yollasaydın ya terimi. Hakikatten ilginç...

oglum bunları karı gibi birbirine küsmüş.niye şeffafça konusmuyosunuz herseyi...demiören ettiği bi laf üzerinden kıyılır mı sor hocaya böyle bişey var mı diye

İkisi de nefretimdir bu egoistlerin. Kendi egoları uğruna koca çınarın yıllarını yediler....

Arkadaş Terim'in büyüklüğünü Ünal Aysal'ın konuşmasından mı anladınız ?

Daha 1-2 hafta öncesine kadar Galatasaray zor günlerindeyken A.Albayrak-A.Dürüst-Ü.Aysal-F.Süren filan hiçbiri ortada görünmezken Fatih Terim kariyerini riske aratak gelip Dursun'un başkan olduğu Galatasaray'da çalışmayı kabul etti

Galatasaray'da ki yeri efsaneliği tartışılmaz hocanın bunu anlamak için Ünal Aysal 'ın filan çıkıp konuşmasını bekleyenlere de yazıklar olsun

fb2be4baac1a4c338cd82d13b8648674.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt