Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndiaye takimin en iyi oyunculardan birisi çok iyi bir teklif gelmedigi sürece satilmamali

DTH1M0WXkAAhGLC

I dont want to see the back, I want to see the front

Muslera
Mariano Maicon Serdar Asamoah
Feghouli Fernando Ndiaye Belhanda
Gomis Bony

Yedekler

Kaleci(transfer)
Linnes
Gary
Eren
Tolga
Hakan
Emre akbaba
Yasin

Amin

degerini bulan herkes satilmalidir. fikret orman gökhan töre'yi satmadiktan sonra akillandi, gelen teklifleri hunharca degerlendiriyor en iyi sekilde.

Ndiaye canavar gibi topçu, ben uzun zamandır ilk kez topa böyle baskı yapan çata çat mücadeleye giren bir oyuncu izliyorum. (Kante hariç tabi)
Dripling yeteneği de ekstrası. İmbula ise balonun teki. Büyük takımlarda iş yapmaz çünkü hantal herif. Buyuk takımların günümüzdeki orta sahalarının en hantalı Fernando gibi artık. Kıyaslama yapacaksak İmbula belini dönene kadar Ndiaye basıp gitmiş olur.

bi liste yapacaktık lan unuttum,yapalım

Hadi sözde başkan Tursun Ünal başkanın sözlerine karşılık asamoah haberi bir sol açık birde forvet çıldırttı bizi ..

Takımda bence ederini bulunca satılmayacak hiçbir topçu yok

Muslera bayrak topçumuz artık o futbolu Galatasaray'da bıraksın o istisna diyelim geri kalanlarda ederini bulan herkes satılabilir

Rodrigues(8,00 mil. €-10,00 mil. €)
Ndiaye(18,00 mil. €-20,00 mil. €)
Maicon(15,00 mil. €-18,00 mil. €)
Belhanda(8,00 mil. €-9,00 mil. €)
Tolga(3,00 mil. €-5,00 mil. €)
Linnes(2,00 mil. €)
Feghouli(10,00 mil. €-12,00 mil. €)
Eren(3,00 mil. € -4,00 mil. €)
Bence ederleri bunlardır bu değeri bulursa saniyesinde satılabilirler.Ama öyle tutup Podolski'yi 20,00 mil. €'ya satacağız diyipte 2,50 mil. €'ya satacağımıza Bruma'yı elimizde tutamadığımız için ederinin yarısına satacağımıza elimizde kalsın bu topçular daha iyi ...

Ndiaye canavar gibi topçu, ben uzun zamandır ilk kez topa böyle baskı yapan çata çat mücadeleye giren bir oyuncu izliyorum. (Kante hariç tabi)
Dripling yeteneği de ekstrası. İmbula ise balonun teki. Büyük takımlarda iş yapmaz çünkü hantal herif. Buyuk takımların günümüzdeki orta sahalarının en hantalı Fernando gibi artık. Kıyaslama yapacaksak İmbula belini dönene kadar Ndiaye basıp gitmiş olur.

Ndiaye nin tek olumsuz yönü şut tehdidinin olmaması..

Topa bu kadar sert bu ladar presli kuvvetli baskıcı bi ortasaha söyleyin desek söyleyemeyiz..

Pogbalara kapılar 100 milyon eurolardan açılıyor..Ndiaye ye kapıyı 35 den açacaksın üstelik isteyen çok ihtiyacı olan o paraları verebilecek bi premier lig takımı

Ndiaye nin tek olumsuz yönü şut tehdidinin olmaması..

Topa bu kadar sert bu ladar presli kuvvetli baskıcı bi ortasaha söyleyin desek söyleyemeyiz..

Pogbalara kapılar 100 milyon eurolardan açılıyor..Ndiaye ye kapıyı 35 den açacaksın üstelik isteyen çok ihtiyacı olan o paraları verebilecek bi premier lig takımı

Bir de ceza alanı koşuları yapıp skor yapmaya başlasa zaten tam 30-35 istenecek oyuncu.

"Juventus, Haziran ayında sözleşmeleri bitecek Lichtsteiner ve Asamoah'ın yerine Darmian'ı takip ediyor." (SKY)

Galiba Gsc N’diaye’nin değerini anlamaya başlamış. Darısı Garry,Belhanda’nın başına.

@NounkeuD
1905 te doğdu bizim aşkımız,sarı kırmızı renkte akar kanımız ölene kadar hep yanındayız,haydi kükre aslan hep biz burdayız...
1f3b6.png
1f3a4.png

- 19 May 2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt