Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın sol bekte sol ayaklı oyuncu oynatacağım takıntısı varsa Lato kalsın Evraya falan yedek olarak Balta nedir

Yaw taraftar getirdi demek sözlesmeyi hazirladilar maasi belirlediler anlamina gelmiyor,taraftar istedi tudor geldi sonucta taraftarin etkisinde kalindi

Sabri'nin opsiyon olayi yine ayni,niasse olayi da.

Kisaca taraftar dikkate aliniyor,bir kez daha belirteyim dikkate alinmak sözlesme hazirlamak veya Maas belirlemek degildir,taraftar fikir veriyor yönetimde zaman zaman tepki olmasin diye onlarin istegini yerine getiriyor

Yeni Malatyaspor Hamit Altıntop ile transfer görüşmesinde bulundu. Başkan Adil Gevrek 2 gün içinde tüm transferlerin bitirilmesi için talimat verdi.FutbolArena

@futbolarena

Yeni Malatyaspor Hamit Altıntop ile transfer görüşmesinde bulundu. Başkan Adil Gevrek 2 gün içinde tüm transferlerin bitirilmesi için talimat verdi. (ÖZEL)

Hakan Balta mevzusu gereksiz uzuyor bence. De Jong'u da idmanlara çağırmıştı örneğin hoca. Yattığı yerden para kazanacağına yedekte tutayım istiyor herhalde. Oynayıp oynayabileceği en fazla stoper, kupa maçlarında falan o da. Üst üste ceza ve sakatlık olmadığı sürece ligde oynayacağını sanmıyorum.

Hakan Balta sol stoper oynayamıyor , sol bek nasıl oynasın Allah aşkına . Lato Carole den de Baltadan da iyidir

Hakan Balta mevzusu gereksiz uzuyor bence. De Jong'u da idmanlara çağırmıştı örneğin hoca. Yattığı yerden para kazanacağına yedekte tutayım istiyor herhalde. Oynayıp oynayabileceği en fazla stoper, kupa maçlarında falan o da. Üst üste ceza ve sakatlık olmadığı sürece ligde oynayacağını sanmıyorum.
yedek oyuncuda onun için var zaten . As oyuncun ile yedeği arasında dağlar kadar fark varsa şampiyonluk hayal olur

yedek oyuncuda onun için var zaten . As oyuncun ile yedeği arasında dağlar kadar fark varsa şampiyonluk hayal olur

Daha ilk 11'de oynayacak sol bekimiz yokken stoper yedeklerine burun kıvırma lüksümüz yok maalesef. O tarz bir temizlik için en az bir yaz transfer dönemi daha lazım. Bu kadronun yenilenmesi tek transfer dönemiyle bitmeyecek kadar meşakkatliydi.

Valla Hakan'dan sol bek olmayacağını biliyoruz ama Ft denerse de canı sağolsun vardır bir bildiği.

Sol beke kesin transfer yapilacak yani balta kolay kolay oynamaz

Belki ilk macta oynar eger yeni transfer takima gec katilirsa

Sene başında çok transfer yapmamıza rağmen geçen seneki enkazın anca ilk 11 ini düzeltebildik, yedek kadromuz sıkıntılıydı o yüzden gerekli mevkilere yapılabilecek en iyi transferler yapıldıktan sonra zaten parasının verildiği ama değerlendiremediğimiz Hakan gibi tecrübeli oyuncularn bu uzun maratonda hamle oyuncusu olarak kullanmak yanlış değil. Nasıl Hasan, Ümit, Elmander, Necati vb eski deneyimli oyuncuları toplayıp bir hava yakalamaya çalışıyorsa bunun kadro versiyonuda etkli olabilir. Ama Hakan sol bekte kesinlikle olmaz anca stoper yedeği.

Terim'in konuşmasını dinlemedim sanmıyorum ki sol beki Hakan ile halledeceğiz dememiştir, bir sol bek alınıp Hakan'ı da hamle oyuncusu olarak değerlendirecekse sıkıntı olmaz.

Sene başında çok transfer yapmamıza rağmen geçen seneki enkazın anca ilk 11 ini düzeltebildik, yedek kadromuz sıkıntılıydı o yüzden gerekli mevkilere yapılabilecek en iyi transferler yapıldıktan sonra zaten parasının verildiği ama değerlendiremediğimiz Hakan gibi tecrübeli oyuncularn bu uzun maratonda hamle oyuncusu olarak kullanmak yanlış değil. Nasıl Hasan, Ümit, Elmander, Necati vb eski deneyimli oyuncuları toplayıp bir hava yakalamaya çalışıyorsa bunun kadro versiyonuda etkli olabilir. Ama Hakan sol bekte kesinlikle olmaz anca stoper yedeği.

Terim'in konuşmasını dinlemedim sanmıyorum ki sol beki Hakan ile halledeceğiz dememiştir, bir sol bek alınıp Hakan'ı da hamle oyuncusu olarak değerlendirecekse sıkıntı olmaz.
Öyle görünüyor, hamle oyuncusu olarak düşünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt