Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imparator var takımın başında herkes rahat uyuyabilir.
Bir iki köstebekin aklına uyup ünal aysal dönemine çevirtmeyin yine.
Solbekte varsayalım h.balta oynadı ve biz fbyi basaksehiri guzel futbolla yendik ne diyeceksiniz.Eğer fatih terim bişey yapıyorsa izleyip görmek lazım ortada fol yok yumurta yok ağlayıp sızlıyorsunuz.
O değilde nerede kalmıştık twitini görünceki mutluluk hala içimde ve heyecanla hocamızın bam bam bam futbolu oynatacağı günleri iple çekiyorum.

İyiki varsın fatih terim ve yine aslanlar gibi takımına sahip çıkıyorsun.Yaşayan en büyük galatasaraylı

hakan balta 40 dk bile oynamaz solbekte bu sezon. 1 milyon pargraf cümle içinden bir eksik gedik bulalımda çıkarıp gündeme getirelim peşindeler. Solbeke de uğur çiftçi geliyormuş az önce gördüm. :asd22:

Sol beke kesinlikle ama kesinlikle 6 aylik bir cozum aramaliyiz. Aceleye getirmenin manasi yok, tum sene arastirma yapilsin, yazin kalici bir cozum uretilsin.

Ister Evra tarzi bir veteran performansina gore 6 ayligina kontrat imzalasin, ister Kenedy veya Rahman Baba gibi bir isim sezon sonuna kadar kiralansin. Su an bir maliyetin altina girip kadroya bir kulfet daha eklemenin manasi yok. Kadro muhendisligi yaz transfer donemine birakilsin.

hakan balta 40 dk bile oynamaz solbekte bu sezon. 1 milyon pargraf cümle içinden bir eksik gedik bulalımda çıkarıp gündeme getirelim peşindeler. Solbeke de uğur çiftçi geliyormuş az önce gördüm. :asd22:

Aziz behich fena olmazdı aslında ama uğur ciftçi bomba ne yapacağı belli olmaz iyide olabilir kötüde

Asamoah'a sözleşme imzalatıp sarı kırmızı formayı giydirip resmi hesaptan şöyle juveye güzel bir kapak gelse sneijderden sonra bir tane daha güzel gol atardık sözleşmesi 6 aydan az kaldığı için böyle bir şey yapmaya hakkımız da var, basalım parayı sene sonu alalım Asamoah'ı, inat ettik şimdiden protokol yapıp açıklamakta fayda var :D

Son düzenleme:
evra 6 aylığına gelmez muhakkak +1 sene opsiyon olur. o opsiyonu da salakça bişey koyarlar, seneye de yatar benchte.

Cengiz gelmesin ya hiç beğenmiyorum Yasinden artısı yok bana göre,Purple olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt