Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda yalnışıyla doğrusuyla bu Takımın değeridir kimsenin değil
Kimse kusura bakmasın. Sizler resmen evlat düşmanlığı yapıyorsunuz

Bu görüşe bir noktaya kadar katılıyorum ancak avrupa da oynayabilecekken başakşehir i tercih ediyorsa ki o başakşehir Galatasaray ı küçük düşürecek bir sürü tavır sergilemişken. Sonuç olarak gelirse umarım ona bir daha bu şanlı formayı giydirerek bizi küçük düşürmezler.

Arda yalnışıyla doğrusuyla bu Takımın değeridir kimsenin değil
Kimse kusura bakmasın. Sizler resmen evlat düşmanlığı yapıyorsunuz
Arda giderken bir sürü para kazandırmış , şu anda zor durumda . Kendisine sahip çıkılmasını bekliyor ama yok . Sneijder i apar topar kavarken ilkelerimizi unutuyoruz da , Arda ya gelince mi hatırlıyoruz

Arda giderken bir sürü para kazandırmış , şu anda zor durumda . Kendisine sahip çıkılmasını bekliyor ama yok . Sneijder i apar topar kavarken ilkelerimizi unutuyoruz da , Arda ya gelince mi hatırlıyoruz
şimdi saçmalıyorsunuz arda alt yapımızdan çıktı sneijder sonradan geldi ben başakşehire gitmesini zamanında manisaspora kiralanması gibi görüyorum hiç bir takım istemedi mecbur gitti başakşehire adam

Nöbet kuş kaynıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda'ya bu kadar hayranlığınız varsa gidin Başakşehiri tutun kardeşim arasıra Emre abisine de tezaruhat yaparsınız

Arda Turan'a düşmanlık taslıyan aveller bir kaç maç sonra Keşke bize gelseydi büyük kaptan diye ağlamaya başlarlar. Nede olsa biz Türk Milleti olarak böyle 2 yüzlü olmayı, Medyanın gazına gelip sanki Olaylar yaşanırken oradaymışız gibi tepki vermeyi çok seviyoruz.

Ha Ardayı istemeyen avel, iki yüzlü ama isteyenler futbol virtüözü öyle mi? Saçma bir genelleme. Ya iyi ki gelmemiş diyecek şartlar oluşursa? O zaman çıkıp üstün öngörülerinizi bir kenara bırakıp yanılmışım diyebilecek misiniz?

Aynı fikirde olmadığınız insanları gerçekleşmemiş ihtimaller üzerinden yermeyin bari.

Girmeyeli forum dahada çok cahilleşmiş sürüye yeni elemanlar katılmış maşallah

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Nankorler iste. Futbol disi konulardan dolayi istemiyorlar, ayni kisiler Sneijder'in donme ihtimali olursa can atarlar.
Pardon ama sen kim oluyorsun da Arda yı Galatasaray forması altında görmek istemeyenlere nankör deme cürretini buluyorsun kendinde.

Sana ne arkadaş sana ne. Herif aylardır topa bile değmemiş en kıytırık kupa maçında dahi kadroya bile alınmıyor götü göbeği özerkliğini ilan etmiş ama bunlar yeterince sportif nedenler değil tabi insanların istememesi için.

Arda nın bulunduğu siyasi tarafa tabi olduğun için aklınca istenmemesini sadece siyasi görüşüne bağlıyorsun. Herif gazeteci döverken savunuyordun yazın şaşırmamak lazım. Seversiniz böyle kabadayı eşkıya vari tipleri tabi.

sent via GSC

Ya sanki oyle bir anlatiyorsunuz arda free bir oyuncu galatasaraya donmek icin fedakarligin babasini yaparim dedi de biz engelledik. Ulan basimizdaki yag beyinli herif sirf keyfine uydu diye 3 senede 2 kere traftarin istedigine uydu diye herseyi taraftardan bilin.

Evet ardayi istemiyorum ben istemedim diye gelmeyecekse ne mutlu bana. Oyuncunun ihtiyaci varmista vefaymista. Daha cok uzun olmadi arda 6 ay top oynayamayacakken kulubun onun gibi oyuncuya ihtiyaci varken gel bize dendi sonuc? Evet barcelonada kalmaliydi dogrusu olan buydu alisma sureci icin bu sartti ama o kapçuk agzini tutup gassarayin teklifi komikti demesi kendini bu hallere soktu. Demek teklifi komik olmasa kosarak gelecekti
Adama ihtiyacin var yeniden dogacak dediginde bir anda ben kalmayacam gidecem diye tutturdu. Bak buda sogru hareketti arda o sene gitmesi gerekiyordu medya pesini birakmiyacakti ama transfer donemi biterken degil ta acildiginda gidecekti.
Adamin son yillardaki her hareketi parayla endeksli gozu doymadi bir turlu.
Ayrica ardanin bir maliyeti var ama kiralik ama satin alma opsiyonlu 2.doneme yansiyacak para senin yazin transfer yapip yerden yere vurulan oyuncunla ayni ucrete denk.

Senin her hamlen kulube kotuluk gibi olsun sonra ama vefa, afedersiniz oyle vefanin uzerine sicarlar. Euro 3 kusurken 12 milyon kazandirdi diye 4.5 oldugunda 8 milyonunu ne verecegi belli olmayan bir ardaya verecek vefa ne bizde ne dunyanin hicbir yerinde yok.

Boyle sacma ithamlarla taraftara mal mal yuklenmekte moda oldu son donemde.
Galatasaray taraftarinin cogu fatih terime milli takim olayindan dolayi kirgindir ama geldiginde niye geldi diye kimse ortaligi yikmadi ardanin ismi gectiginde taraftar bi irkiliyor bir bozuluyorsa arda orada oturup dusunmek zorunda.

Bonservisini alir yillik 2 milyona oynarim der gelir buyugum hocam ozur dilerim der hersey tatliya baglanir taraftarin seyinde olmaz arda gelmis gelmemis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt