Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@MatteoPedrosi

#Galatasaray in cerca di rinforzi in fase offensiva: #EmreMor e Loic #Remy gli obiettivi. Mor piace molto a Terim, nelle prossime ore verrà formulata un'offerta, mentre Remy dovrebbe prima risolvere con il Las Palmas (non semplice, va in scadenza 2019).

Bu FT nin garip takıntıları var ; Solbek sol ayaklı olmalıymış..

Sagda sag ayaklı, solda sol ayaklı oyuncu ayrımı bence cok yanlış..

Robben sol ayaklı ama sagda oynar.. Sag ayaklı Linnes sol ayaklı Hakan Balta'dan iyiyse (ki tartışmasız iyi) solda oynar..

Mucadele gucu, fizik, akıl, ceviklik, hız, oyunu 2 yonlu oynayabilme gibi faktorleri bırakıp sag ayak, sol ayak işine indirgemek bence çok yanlış..

Bir senedir oynamayan, oynadığı maclarda da sol stoper oynayan agır, yaşlı Hakan Balta yı solbekte dusunmek bile çok komik..

Fatih Hoca umarım bu yanlışından doner..

Bu FT nin garip takıntıları var ; Solbek sol ayaklı olmalıymış..

Sagda sag ayaklı, solda sol ayaklı oyuncu ayrımı bence cok yanlış..

Robben sol ayaklı ama sagda oynar.. Sag ayaklı Linnes sol ayaklı Hakan Balta'dan iyiyse (ki tartışmasız iyi) solda oynar..

Mucadele gucu, fizik, akıl, ceviklik, hız, oyunu 2 yonlu oynayabilme gibi faktorleri bırakıp sag ayak, sol ayak işine indirgemek bence çok yanlış..

Bir senedir oynamayan, oynadığı maclarda da sol stoper oynayan agır, yaşlı Hakan Balta yı solbekte dusunmek bile çok komik..

Fatih Hoca umarım bu yanlışından doner..

reys hücum oyuncusunda ters ayak çoğu kez oyuncuya avantaj sağlarken savunma oyuncusu için sıkıntı olabiliyor. belki böyle düşünüyordur terim.
ha illede hakan baltayı orada oynatıcam dediyse (ki ben öyle bişey dediğini duymadım) büyük hata yapıyordur.

las palmastan toni cruz diye biri konusmuş.remy ayrılacak gibi söylemlerde bulunmuş ve ceviriden anladıgım yeni hoca remyi istemiyomuş takımda.diğer yandan remy takımın golcülerinden biri olsa da bunun remyinin ayrılmasına engel olmayacagını söylemiş.remye olimpiakosun ilgisii varmıs ama görüşmemişler olmpiakosla hiç..

bütün futbolcularımız tudorun iletişim sorunu oldugundan yakınmıs

Ula 30 sayfa geriden geleyim dedim. Arda turan muhabbeti icin sunu diyeyim o kadar uzun yazmaniza ve benimde okumama yazik. Su an h.balta ile ardanin farki yok oynamayan adamdan bi halt olmaz

karabük maçı olmayan penaltı
basaksehir ilk golden önce faul yok(latovlevici)
basaksehir 2.golden önce net faul var
akhisar ilk golden önce yasine faul var
akhisar 2.golden önce faul var
göztepe olmayan penaltı

yediğimiz 22 golün 6 sı hakemlerden,bi kısmı duran toplardan,bi kısmı da talihsizliklerden (bilhassa bjk maçı:musleranın beklenmeyen hatası-marianodan seken top-fernandonun topun üzerine basmasından sonra olanlar) ve sistemden kaynaklanan hatalardan gelmiş (maiconu veya başka bi futbolcuyu iyi bi kanat oyuncusunun karsısında tek basına bırakarak)

Son düzenleme:
Arda denilen sözde ADAMı yalayanlar türemiş.Neymiş evlatmış,değermiş!Olmaz olsun öyle evlatda,değerde...Milleti milli takımdan soğutan,Galatasaray'ın teklifi komikti diyen,evet propagandası yapan bu gereksizi savunmak harbiden büyük bir mallıktır.Bizden uzak olsun da ne b.k yerse yesin.

lig baslasada gunlerimiz senlense. Bu ara transfer 2 transferle kapatilir. 20 ocakda secim var. Kimse buyuk para sacmaz. Asamoah gelir ise baskanin eli rahatlar

reys hücum oyuncusunda ters ayak çoğu kez oyuncuya avantaj sağlarken savunma oyuncusu için sıkıntı olabiliyor. belki böyle düşünüyordur terim.
ha illede hakan baltayı orada oynatıcam dediyse (ki ben öyle bişey dediğini duymadım) büyük hata yapıyordur.

Illa Hakan Balta demedi tabii.. Ama bu minvalde konusmalar yaptı..

Sag ayaklı diye Linnes'i yok saymak bence hata olur. Bana göre, Linnes mevcut solbekler H.Balta, Carole ve Lato dan cok daha faydalı oldu..

vermalen celta vigo maçında çok temiz müdahalelerde bulundu valla.hayranlıkla izledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt