Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DTWq1SfWAAAugUP.jpg

DTWqzFWXcAErc2k.jpg

Junior Tavares (Sao Paulo)
Loic Remy (Las Palmas)

Olabilitesi yüksek bir kombinasyon

Nevzatın açıklamalarına bakarsak Tavares ismi ön plana çıkmış açıkçası daha önce sizlerden duymak dışında bir bilgim olmadı... Nasıl bir oyuncudur kapalı kutu .. Onun dışında nevzat emre mor 'a hoca çok sıcak bakmıyor demiş kanat-forvet tarzı birini arıyormuşuz.. Bunun üstüne de qrakerboyun Remy ile düşündüğünüzden daha yakınız açıklaması ibrenin mordan ziyade remyye döndüğünü düşünüyorum...Aslında olası bir yabancı sınırına karşı Mor kiralık+ opsiyonlu alınsa çok iyi olurdu.. Üstelik yaşı da çok genç potansiyeli ortada mesele sadece gerçek potansiyelini ortaya koymakta..
Ben baktım kötü çocuklara benziyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nevzat bilgi alamıyo artık içerden.daha geçen evra haberi yaptı,ardından ugur çiftçi haberi.şimdi de GALATASARAY evrayı alcak kadar düşmedi gibi konusmus manyak herif.hiçbişey bilmiyo.ayrıca emre mor gelmek istiyosa onu istememe gibi bi lüksümüz yok, sol ayaklı ve her iki kanatta da oynuyo.yasin ve garrynin cok cok önünde yetenek olarak.

emre istiyosa alırız,fatih hoca da ister emreyi.her yerde teklif yaptıgımız yazıyo.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt