Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DTWs2iMWAAI2nK9

Hocam sol bek alin da bizde gulelim

forumu yaklaşık 5 yıldır felan takip ediyorum gördüğüm en sıkıcı transfer dönemi galiba şuanki...

Seni unutmayacağız reis
c864807fa4b562c77a489dbd109b29a9.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

57 süperlig maçı 25 gol.

toplamda 40 gol iyi gibi görünebilir ama yeterli değil ama adam o kadar ölü ki sanki hiç gol atmamış gibi.

ama yani şöyle maç çeviren lige damga vuran bir golü bir maç performansı da pek yok .

akılda kalan bir rekasiyon yaratamadı hiç

Robin van Persie - Ayrıntılı performans bilgileri | Transfermarkt
Gayet iyi bence heleki doğru düzgün üst üste 3 maç oynamadan

57 süperlig maçı 25 gol.

toplamda 40 gol iyi gibi görünebilir ama yeterli değil ama adam o kadar ölü ki sanki hiç gol atmamış gibi.

ama yani şöyle maç çeviren lige damga vuran bir golü bir maç performansı da pek yok .

aynen, ben de bu kadar "iyi" istatistikler beklemiyordum acikcasi, ligde ilk sezon 16, ikinci sezon 9 gol atmis ama hic üst düzey performans göstermemisti bence

57 süperlig maçı 25 gol.

Benim aklımda kaldığı tek olayı reisin Beşiktaşlıları kupa maçında manyağa çevirmesi:D Tosic'i deli etmişti o maç.

O maç öncesi RVP gol atıp Beşiktaşlıları haşat edecektir demiştim sözümü yeri e getirdi reis :hat:

sent via GSC

Lig bari başlasa

A Spor canlı yayınında Nevzat Dindar: "Emre Mor Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor ama hocanın hedefi o değil. Gomis'e alternatif çok yönlü biri olacak. Sol bekte ibre Taffarel vasıtasıyla Brezilya'dan olacak gibi."

A Spor canlı yayınında Nevzat Dindar: "Emre Mor Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor ama hocanın hedefi o değil. Gomis'e alternatif çok yönlü biri olacak. Sol bekte ibre Taffarel vasıtasıyla Brezilya'dan olacak gibi."

Haber alamayınca doldur boşalt'a döndüler iyice bunlar da. Fatih Terim Emre'yi istemiyorsa Emre Galatasaray'ı rüyasında mı gördü? Sallıyorsunuz bari bir mantığa oturtun.

Robin van Persie’nin bonservis, maaş ve maç başı ücretlerle 2.5 yıl formasını giydiği Fenerbahçe’ye toplam maliyeti 20.830.000 Euro oldu.

İlk olarak sol bek transferini sonuçlandırmayı planlayan sarı kırmızılılar, ardından genç file bekçisi Çağlar için de girişimlere başlayacak. Ve son olarak gelecek hafta sol açık için bir transfer yapılması da gündemde. (Ali Naci Kucuk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt