- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
:distracted::uncomfortableness::grumpy:
zgk::distrust::upset::confused-new::bi_polo::disgust:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okula gitmiyon mu lan nasi becerdin 6 dersten kalmayi300 tl fatura yatiricam
6 dersten kaldim
578 tl harç yatiricam
Transfer yapamıyoruz
Ama yaşıyorum. İlginç.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
A spor'da Emiliano Insua önerildi diye söylediler az önce. 3 yıllık toplamda 3m euro, bonserviste 2m euro imiş.

Sana BAN verelim; Okula konsantre ol diye.300 tl fatura yatiricam
6 dersten kaldim
578 tl harç yatiricam
Transfer yapamıyoruz
Ama yaşıyorum. İlginç.
300 tl fatura yatiricam
6 dersten kaldim
578 tl harç yatiricam
Transfer yapamıyoruz
Ama yaşıyorum. İlginç.
Nokta dan sonra bir boşluk bırak Sergennevzat bilgi alamıyo artık içerden.daha geçen evra haberi yaptı,ardından ugur çiftçi haberi.şimdi de GALATASARAY evrayı alcak kadar düşmedi gibi konusmus manyak herif.hiçbişey bilmiyo.ayrıca emre mor gelmek istiyosa onu istememe gibi bi lüksümüz yok, sol ayaklı ve her iki kanatta da oynuyo.yasin ve garrynin cok cok önünde yetenek olarak.
emre istiyosa alırız,fatih hoca da ister emreyi.her yerde teklif yaptıgımız yazıyo.
Ya burda genelde bayan resimleri olur , metal müzikle mi uğraşıyon sen ( Recep İvedik & Kamyoncu )
Tunus harekatı
G.Saray'ın hocası Terim dün dört oyuncuyu birden takibe aldı
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim dün gizli ve ani bir operasyonla Tunus'a gitti.![]()
Sarı - Kırmızılı ekibin teknik patronu, yönetimle görüştükten sonra sabah saatlerinde kimseye haber vermeden özel bir uçakla Tunus'a giderek transfer listesinde bulunan bir Nijeryalı, iki Tunuslu, bir Brezilyalı futbolcuyu izledi.
Etoil Sahel - Sfaxian arasındaki karşılaşmayı izleyen Fatih Terim, Tunuslu orta saha oyuncusu Kais Dhodhbene, yine Tunuslu defans Munir Bulkadida ve Brezilyalı golcü Silva Dos Santos'u yakın takibe aldı. Karşılaşma boyunca bu futbolcular hakkında sık sık not tutan Cim - Bom'un hocası, ayrıca Esperence takımında forma giyen Nijeryalı Okoloski hakkında bilgi topladı ve özel uçakla İstanbul'a geri döndü.
Fatih Terim, izlediği bu futbolcular hakkındaki değerlendirmesini daha sonra yapacak. Ünlü Teknik Direktör, eğer bu oyunculardan birini beğenirse, Galatasaraylı yöneticiler hemen kulübü ile temasa geçerek transferi bitirmeye çalışacaklar.
30 Mayıs 1999 Pazar -miilliyet
Ya burda genelde bayan resimleri olur , metal müzikle mi uğraşıyon sen ( Recep İvedik & Kamyoncu )