Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huzurun resmi.
70f1e32506074c6abe79db61c719ffa1.jpg

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha önce de çok bitik denilen forvetler gelip TSL'yi salladı nasıl bu kadar emin konuşuyorsun?

Remy en zirve dönemi bile Chelsea'nin yedek forveti olduğu dönem. Öyle inanılmaz süperstar değildi yani.

2.5 senedir doğru-dürüst maçı da yok. Bu sene zar zor takım bulabildi zaten. Oynadığı takım LaLiga'da sonuncu. Üstelik sakatlık riski de fazla. Eğer tutarsa baya şaşırırım.

Remy sudan ucuza gitmis. Trabzon alıyor bizimkiler nerede acaba. Bize de önerildi yüzde yüz ama kabul etmediler anlaşılan . Babel, ouresma vs. Hep önerildi ama almadık sonunu biliyoruz. 1.9 veremeyecek kadar da kötü değilizdir herhalde . Gıcık oldum bunlar kimseyi alamayacak sanırım

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emreyi 1.5 yıl kiralama Tavaresi yarım yıl kiralama+opsiyon müthiş olur

Arda-Emre-Avcı vs Terim. Maç TT Arena'da. Üstelik ligin 28.hafta yani en gergin haftalarda oynanacak.

O maç var ya yanar,yanar... Acayip gaza geldim şimdiden.

Remy en zirve dönemi bile Chelsea'nin yedek forveti olduğu dönem. Öyle inanılmaz süperstar değildi yani.

2.5 senedir doğru-dürüst maçı da yok. Bu sene zar zor takım bulabildi zaten. Oynadığı takım LaLiga'da sonuncu. Üstelik sakatlık riski de fazla. Eğer tutarsa baya şaşırırım.

Abi şaka mı yapıyorsun en zirve döneminde yedek medek Chelsea'ye kadar tırmanmış adam daha ne olacaktı neyse gelsin de görelim nasıl çıkacak.

Kandırmayın ulan Galatasaraylıları Arda dan gerçekten kurtulduk mu??

Aman Allahım ağlamak istiyorum.

sent via GSC

Kandırmayın ulan Galatasaraylıları Arda dan gerçekten kurtulduk mu??

Aman Allahım ağlamak istiyorum.

sent via GSC

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt