Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek ve forvet transferi şart.

ofansif bek dediğin brezilyalı olur zaten. Tavares izlemedim ama gelsin diyorum.

Ne komik adamlarsiniz. Sabah Sabah yuzumu guldurdunuz. Ula 1 haftadir Remy yukari Remy asagi. Super ikili olur 442 olur zart olur zurt olur diyerek goklere cikardiginiz Adam Trabzon anlasti diye les oyuncu oldu. Sizi gidi cakma Futbol ulemalari sizi :asd:

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Pato diyor millet hala.. Pato kac senedir bitik

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Theo Hernandez
Evra
Bernat
Digne
Tavares

Gelsin artık biri her gün farklı bir sol beki yazıyorlar

Burak Yılmaz: ''Teklifler alıyorum, gitme ihtimalim var.''

Ne komik adamlarsiniz. Sabah Sabah yuzumu guldurdunuz. Ula 1 haftadir Remy yukari Remy asagi. Super ikili olur 442 olur zart olur zurt olur diyerek goklere cikardiginiz Adam (ben daha ilk gun les demistim + kalp sorunlari) Trabzon anlasti diye les oyuncu oldu. Sizi gidi cakma Futbol ulemalari sizi :asd:

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bana diyorsan ben daha trabzon'un adı geçmezken 2-3 gün önce burada herkes Remy gelsin diyorken bitik dedim. İstersen Remy konusuna bakabilirsin. 2 sene önce kabul ama şimdi adam harbiden bitik. Jeremy Menez'den farkı olmaz.

A spra goz ucuyla baktimda kırmızıyla buraktan ayrilik sinyali demisler. Ne iş

1653941_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler :

1- Eray ( Malesef )
2- Linnes
3- Ahmet Çalık
4-Jason Denayer
5-Hakan Balta
6-Tolga Ciğerci
7-Selçuk İnan
8- Sinan Gümüş
9- Badou Ndiaye ( 20 milyona satarız diye yedeklere aldım :)
10- Yasin Öztekin
11 - Eren Derdiyok
12- Ryan Donk

Latolevici sivasa gider inşallah , ndiaye 20 milyone okutsak donk ve fernandao sezon sonuna kadar götürürler o bölgeyi birde tolga var bence 3 transfer yeterli granqvist sözleşmesi bitiyor krasnodar başkan yardımıcısı galatasaray üyesi bir türk iş adamı elmander faktörüyle alabiliriz bonservissiz

o değilde biz Burak'ı beleşe sattık resmen . 8M'nin 2'si zaten Ts'ye gitmişti. 6M üstelik Çin gibi yere satıldı.

Dursun gördüğüm en beceriksiz Başkan uzak ara. Bruma,Telles,Poldi hepsi ucuza gitti. Adnan Polat'ı hep eleştiririm ama adam Meira gibi bizde çok kötü olan adamı 6M'ye satmıştı.

bana diyorsan ben daha trabzon'un adı geçmezken 2-3 gün önce burada herkes Remy gelsin diyorken bitik dedim. İstersen Remy konusuna bakabilirsin. 2 sene önce kabul ama şimdi adam harbiden bitik. Jeremy Menez'den farkı olmaz.

Daha önce de çok bitik denilen forvetler gelip TSL'yi salladı nasıl bu kadar emin konuşuyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt