- 30 Ağustos 2009
- 30.208
- 20.155
- 2.593
Sol bek ve forvet transferi şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne komik adamlarsiniz. Sabah Sabah yuzumu guldurdunuz. Ula 1 haftadir Remy yukari Remy asagi. Super ikili olur 442 olur zart olur zurt olur diyerek goklere cikardiginiz Adam (ben daha ilk gun les demistim + kalp sorunlari) Trabzon anlasti diye les oyuncu oldu. Sizi gidi cakma Futbol ulemalari sizi![]()
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burak ayrılacağının sinyalini verdi
TapaTalK
Yok rdas genel e soyledim.bana diyorsan ben daha trabzon'un adı geçmezken 2-3 gün önce burada herkes Remy gelsin diyorken bitik dedim. İstersen Remy konusuna bakabilirsin. 2 sene önce kabul ama şimdi adam harbiden bitik. Jeremy Menez'den farkı olmaz.
Teklifler alıyorum, gitme ihtimalim var dedi.Nereye ayrılıyor yav
[FONT="]Burak Yılmaz: "Fenerbahçe maçında sahada olacağımı söylüyorlar ama Allah'ın izniyle ben Konyaspor maçında sahada olmak için çalışacağım"[/FONT]
bana diyorsan ben daha trabzon'un adı geçmezken 2-3 gün önce burada herkes Remy gelsin diyorken bitik dedim. İstersen Remy konusuna bakabilirsin. 2 sene önce kabul ama şimdi adam harbiden bitik. Jeremy Menez'den farkı olmaz.