Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih sen fedai misin.

Nerede akp nin a'sı ya da rte nin r'si geçse savunma modundasın.

sent via GSC
Evet sen nasilki anti fedaisisin bende pro fedaisiyim diyecegim fakat artik akp ye benden oy cikmaz (idam idam deyip oy toplayip secimden sonra idamin i sini bile gecirmemek veya vize serbestisi olmazsa acariz siniri deyip 1.5 yil gecmesine ragmen acmamak + Hukumet, Avrupa'da yaşayan Turkleri zora soktu dolayi) ama sende kuyrugumsun galiba. Kicimdan ayrilmiyorsun masaAllah :)

Not: r de gecmedi a da gecmedi. Ben genel e soyledim. Sen uzerine neden alindin? Hem soyledigim sey yanlista degil adamlar bize bile gecen sezon 4 bu sezon 5 cekti. Sizin gibi sunu hukumet destekliyor bunu hukumet destekliyor ama devlet bize bagmiiyiiiiiir demiyorum en azindan veya herseyi hukumete yikmiyorum. Gorduklerimi soyluyorum ;)

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet sen nasilki anti fedaisisin bende pro fedaisiyim diyecegim fakat artik akp ye benden oy cikmaz (idam idam deyip oy toplayip secimden sonra idamin i sini bile gecirmemek veya vize serbestisi olmazsa acariz siniri deyip 1.5 yil gecmesine ragmen acmamak + Hukumet, Avrupa'da yaşayan Turkleri zora soktu dolayi) ama sende kuyrugumsun galiba. Kicimdan ayrilmiyorsun masaAllah :)

Not: r de gecmedi a da gecmedi. Ben genel e soyledim. Sen uzerine neden alindin? Hem soyledigim sey yanlista degil adamlar bize bile gecen sezon 4 bu sezon 5 cekti. Sizin gibi sunu hukumet destekliyor bunu hukumet destekliyor ama devlet bize bagmiiyiiiiiir demiyorum en azindan veya herseyi hukumete yikmiyorum. Gorduklerimi soyluyorum ;)

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beklediğim cevabı aldım teşekkürler.

sent via GSC

The termination of Gustavo Scarpa's contract with Fluminense has been published by the Brazilian FA, so he is a free agent now.

Gustavo Scarpa Fluminense'yle olan sozlesmesini feshetti. Belhanda olmasaydi alinabilirdi. Brezilyalilar baya ovuyor bu adami. 94 dogumlu, forvet arkasi oynuyor.

Galatasaray'ın Transfer Gündeminde olduğu iddia edilen Junior Tavares'in beğendiği yorum

DTbHHuIW4AMcEN8

Transfermarkt'a baktim bu Tavares son 9 macin 6sinda oynamamis, 3unde sonradan girmis. Ya bu adam vasat, ya da Sao Paulo da sorunlari var.

Gecen sezon Ajax da bu Tavares'e talip olmustu ama ozaman Sao Paulo 10 milyon istemisti.

Tafo'yla birlikte gelebilir.

Chelsea , Asamoah'i istiyormuş.

Oraya şimdiden imza atar gavad oğlu gavad

remy haberi ciddi miymiş harbiden,beinsports dünkü trabzon sitelerinden kopyalamış direkt haberi.neyse ahmed musayı alalım biz

Tavaresin maliyetinin ne olacağı önemli onda harcanacak para forvet için belirleyici olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt