Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes suna bi baksana.Instagram remy las palmasa bonservissiz gitti,chelsea falan demişler bu belgede.bu belgeyi ortaya cıkaran trabzonlu kişi de yazım yanlısı diyo komik bi şekilde ve sorun olmazmış..o belgede cok hata var.belgeyi bu tuhaf temsilci paylasıyo.bu ne kafası..alırlar almazlar o mühim değil

Gerçekten alıp alamazlar orasını bilmiyorum ama klasik hamsi kafa haberi olmuş bu

Adam resmi olarak Las Palmas 'ın topçusu hatta 2019'a kadar da sözleşmesi var. Bunlar yok Chelsea demiş yok şirketimiz demiş ...

peki neden oynayabiliyor ?
bu oyuncular kendi kendine gelmedi.
taraftari olmayan ve su ana kadar sampiyon olmamis takima göre aldiklari oyuncular uyusmuyor.
basaksehirin ne basarisi olmus arda ayarinda oyuncu alsin, arsenal filan istiyordu onu.
ha gitmis umrumda degil ama basaksehir nasil bu duruma gelir ?
ben hükümete karsi degilim kesinlikle spora destek olmalari da iyi birsey ama futbola bulasmasalar iyi olur.

edit: destek amacli olabilir ama ozaman her kulübe ayni sartlarla.
Onlarin baskaniyla/yonetimiyle seninki veya yonetme sekli birmi? Onlarin sistemiyle seninki birmi? Onlar beles oyuncu aliyor veya tas catlasin 3-4 m bonservise veriyor biz 8-9 ve kafaya oynuyor bi kac yildir. Senin bi 6. Bide 4. Lugun var. Taraftar felan olayina katiliyorum ama Basaksehir takimi Galatasaray takimindan kat kat daha iyi yonetiliyor kusura bakma

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçekten alıp alamazlar orasını bilmiyorum ama klasik hamsi kafa haberi olmuş bu

Adam resmi olarak Las Palmas 'ın topçusu hatta 2019'a kadar da sözleşmesi var. Bunlar yok Chelsea demiş yok şirketimiz demiş ...

beinsportsda karadeniz sitelerinden kopyalayıp haber yapmış,1,5 senelik kiralık gibisine...adamın sözleşmesi 2019da bitiyo zaten.bu kadar saçma bişey olamaz.cidden alırlar mı bilmiyorum ama ndoye,rodellega falan elden cıkmadan saçma geliyo.bunların da ffp sorunu var.

ahmed musayı alsaydık keşke remyle ugrasana kadar

Usta yırtınanlardan birisi de bendim. Bizim uyuz olduğumuz nokta ben yalnızca Galatasaray'da oynarım deyip kaypaklık yapmasıydı. Yani bizim dışımızda bir kulübe gideceğini belli ediyordu.
Sen sosyal medyadan suradan buradan o kadar laf et, yok gelme felan de (1-2 kiside degil 1000lerce mesaj at) sonra Galatasaray a gelmeyecekti zaten?

Komik bence su dedigin. Sen Arda olsan o kadar negatif lafin, yorumun, mesajin uzerine gelirmiydin? Biz istesek bize imza atardi emin olabilirsin buna ama iste, kendi bacagimiza siktik. Arda sol kanatta neler yapacak bak gor 2. Yari. Biz hala solbek arayalim. Simdi mesela Evra - Arda veya Asa - Arda olmadi Tavares - Arda olsa kotumu olurdu? Arda Yasini, Garry yi, Belhandayi, Baltayi, Carole u, Latoyu, linnesi ve Tolgayi toplayip ust ust koyar top diye sektirir su ligde kusura bakmayin!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray yönetimi, Altınordu'nun 23 yaşındaki kalecisi Erce Kardeşler için teklif sunmaya hazırlanıyor. (DHA)

Sezon sonu icin söyle liste yapin da 15 oyuncu yollayip 20 oyuncu alalim. Biliyorsunuz, yoksa nöbet sIkIcI geciyor. Bu yüzden oyuncular üzerinde algi yaratip göndermek gerekir. Yoksa kiminle disarda sidik yaristirmasi yapacagiz bizim aldigimiz oyuncu daha iyi diye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt