Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafasi kesilmis tavukVerdiğin örnek iyi olmamış.
Emre Mor, ölü doğan bir bebek gibi bence. Başka örnek var mı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kafasi kesilmis tavuk
Bal yapmayan ari
Bataktaki 2 3 4 5
0.9 uç
5 kurus
20tl
Metrobusteki burhaniye duragi
Marmaraydaki kazlicesme
Kadikoy metrosunde 4lu vagon
Daha sayayim mi
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoah
Hakan
Mirallas
Bu isimler gerçekten konuşuluyorsa hemen girişimlere baslansin. Ozellikle Asamoah ve Mirallas seviye atlatır. Hakaninda Belhandadan iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son derece iyiydi şimdi uza dahada sataşma banasana bisey soracam ama durust ol
kuzenin oldugu supheli olan bucali abdullah bugun nasil oynadi
durustce yorum yaparsan helal diyecegim
Olum sussana ne konuşuyorsun hala. Neyin tahriğindesin. Sen kimsin. Klavye başında trollük yapmaktan başka ne vasfın var.:asd22:
ne alaka ya gordugum en kotu futbolcu olabilir
zaten futbolcudan cok halterciye benziyor :asd22:
yigit sen acık konusur musun rica etsemOlum sussana ne konuşuyorsun hala. Neyin tahriğindesin. Sen kimsin. Klavye başında trollük yapmaktan başka ne vasfın var.
Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom mobile app
Kendisi Galatasaraylı onu doğru bildin ama benim boyle bir amacim yok. Ben sadece kuzenim olduğunu soyledim ondan sonra dalga geçmeye başlandı. Çocuk parkı gibi oldu iyice artıkyigit sen acık konusur musun rica etsem
akraban oldugu iddiasıyla gundeme getirdigin kişiyi GS'ımıza mı pazarlamaya calısıyorsun
Olum sussana ne konuşuyorsun hala. Neyin tahriğindesin. Sen kimsin. Klavye başında trollük yapmaktan başka ne vasfın var.
Olum sussana ne konuşuyorsun hala. Neyin tahriğindesin. Sen kimsin. Klavye başında trollük yapmaktan başka ne vasfın var.