Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk nasıldı beyler? Bide Sinan gollerin haricinde oyun içinde kaybolmadı inşallah, En çok bu ikisini merak ediyorum. Bilgi verebilirmisin. Hayır kazma olduğunu biliyorum ama donk konusunda hala bir umudum var o fizikle bir adamın bu kadar kötü oynaması ilginç geliyor bana.

sinan formayı almak istiyorsa alır aynen hocanın dedigi gibi bu macta ara ara cok iyi isler yaptı ben hala umutluyum bu cocuktan

donktan bir bok olmaz hemen gönderilmeli ne stoper olur ne ortasaha cünkü adam cok agır beli dönmüyor normal ligte maymun ediyorlar bunu biliyoruz

Bir beyin fırtınası sorusu soralım. Ortada herhangi bir eleştiri ya da övgü ön yargısı olmadan. Sizce sene başında Fatih Hoca olsa o kadro temizliği ve transfer harekatı olur muydu olmaz mıydı?

Cenk Ergüne o kadar yetki verilmeyecegine göre hayir olmazdi.

dursun palapoştu tudora konoplyanka,filipe luis fatih hocaya ugur çiftçi,aladdin mi

Hoca'nin dedigi gibi 2 transfer yeterli

Siz Yasin'i falan adamdan saymiyorsunuz da adam oynadigi her macta katki veriyor

Bir beyin fırtınası sorusu soralım. Ortada herhangi bir eleştiri ya da övgü ön yargısı olmadan. Sizce sene başında Fatih Hoca olsa o kadro temizliği ve transfer harekatı olur muydu olmaz mıydı?
2011-2012 sezonu zaten sorunun yanıtını veriyor? Üstelik Tudor kadar bütçe de verilmemişti o dönem hocaya.

Son düzenleme:
hoca acık acık floryada birileri medyaya haber ucuruyormus dedi lafı soktu

yabancı solbek ,yabancı sol kanat ,gurbetçi golcü ve gurbetçi ortasaha alsınlar o zaman....

2 yabancı,2 gurbetçiye tamamız bence

sol bek önerım var arkadaslar bugun ızlemıssınızdır

Hoca 2 transfer yeterli dediği için kızamam. Bu takım daha yazın 10 adam aldı. Mali durum da ortada iken 2 doğru transfer gayet yerinde olur. Neyse ki 4 senedir çetiğimiz eziyetler gibi bir kadro kurulmadı. Artık 2-3'er takviye ile gelişebilecek bir kadro var.

Tabi bu 2 kişinin sol bek diye Uğur Çiftçi ya da sol kanat diye Deniz Türüç olmaması lazım. Asamoah ve Cengiz(kiralık) olursa çok iyi olur. Bir tane de kiralık Ahmed Musa tamamdır.

Fatih Terim: "Devre arasında hazırlık maçı yapabiliriz. Özellikle Antalya'yı düşünüyoruz. Transferde de eksiğimiz olan yerlere takviye yapacağız."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt