Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bedavaya Anadolu klüplerine kuru ekmek bile verilmesin,Eren 2.2 vs. alıyosa hepsini karşılıcaklar yok öyle beleşe topçu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DSD9Vi2WAAEdadB

Süper Lig'de ilk yarının en iyi 11'inde futbolcularımız Mariano ve Gomis de yer aldı. (beIN SPORTS)

Fernando yok ama Atiba var :D

3 dönemdir sürekli oyuncu gelip gidiyor bunun önüne geçilmeli
Bu kadar degisime sürekli degisime hicbir klüp dayanamaz ekonomik olarak

3 dönemdir sürekli oyuncu gelip gidiyor bunun önüne geçilmeli
Bu kadar degisime sürekli degisime hicbir klüp dayanamaz ekonomik olarak

Sen ligi 6ci, ertesi sezon da 4cu bitirirsen normaldir. Daha dogru durust bir duzen kurulmadi, son 5 yilda kac tane hoca gelip gitti. Fatih Hoca'yla birlikte yavas yavas bir sistem, bir duzen olacaktir.

Sen ligi 6ci, ertesi sezon da 4cu bitirirsen normaldir. Daha dogru durust bir duzen kurulmadi, son 5 yilda kac tane hoca gelip gitti. Fatih Hoca'yla birlikte yavas yavas bir sistem, bir duzen olacaktir.
6 da bitirsen 4 te bitirsen takım yavaş yavaş kurulur
Zaten o dereceler burak selçuk hakan sneijder gibi oyuncuların yerine yeni adamları yavaş yavaş monte etmezsen böyle saçma sapan dönemler yaşanır
Bu derece köklü revizyonda kimin iyi kimin kötü oldugunuda anlamazsın
Doğru olan yavaş yavaş 1 2 veya 3 oyuncu ile değişim yapılmalıdır
9 tane 11 adam almak klübün ne kadar kötü yönetildiğinin gostergesi

6 da bitirsen 4 te bitirsen takım yavaş yavaş kurulur
Zaten o dereceler burak selçuk hakan sneijder gibi oyuncuların yerine yeni adamları yavaş yavaş monte etmezsen böyle saçma sapan dönemler yaşanır
Bu derece köklü revizyonda kimin iyi kimin kötü oldugunuda anlamazsın
Doğru olan yavaş yavaş 1 2 veya 3 oyuncu ile değişim yapılmalıdır
9 tane 11 adam almak klübün ne kadar kötü yönetildiğinin gostergesi

Sezon sonunda 9 oyuncunun sözlesmesi bitiyor (Carrasso-Eray-Denayer-Koray-Hakan-Latovlevici-Jong-Donk-Umut)

Ilaveten Cavanda'yi satacagiz. Temizlige devam edip yedekleri de böyle 8-10 oyuncuyla kuvvetlendirirsek önümüz acik.

Kardeşim gönderin o zaman adamları yerine adam alın. 2 sol açık her takım için ideal. Garry’i sat yerine daha kaliteli bir adam al. Veya Yasin’i gönder Garry’i yedeğe çek. İlk 11’e sol açık al.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yoo al bir kanat forvet 4 tane kanadın olsun işte ne olacak Sinanı forvet olarak sayıyorum

Emre mor emre mor emre mor diye taktiniz agliyorsunz

hicmi takimi izlemiyorsunuz ya?

Adam sag kanat, takimin en iyi oyuncusu feghouli'de sag kanat, Mor'u alipta napacaz?

Bize sag kanat degil sol kanat lazim

son 5 sezondur sampiyon olan Asamoah, stresli ve fizik guce dayali sampiyonluk yarisinda alinmasi lazim, Fatih Terim hic carlinhos hikayeleri anlatmamasi lazim, bize sol bek'te gereken adam Kwadwo Asamoah.

lig 2ci yari savas gibi olacak, herkes hazir olmali.

son 5 sezondur sampiyon olan Asamoah, stresli ve fizik guce dayali sampiyonluk yarisinda alinmasi lazim, Fatih Terim hic carlinhos hikayeleri anlatmamasi lazim, bize sol bek'te gereken adam Kwadwo Asamoah.

lig 2ci yari savas gibi olacak, herkes hazir olmali.
Asamoah ı almak devrim yapmaktır yazında söyledim ligin en iyi transferi olur

Fatih Terim'e veya hocalık kariyerine denecek hiçbir şey yok ama keşke şu transferleri Tudor yapsaydı. Terim transfer jonusunda bütün diğer Türk hocalar gibi çok başarılı değildir.

Ayrıca Koray,donk tarik, sinan,de jong vs takimda tutma fikri hiç hoş degil. Bu adamlar kendilerinden bir şey olmayacağını defalarca göstersiler maalesef.

Ben olsam bir sol stoper ve sol bek alip transferi kapatirdim. Belki bir tane de yerli alinabilir. Daha fazlasi gereksiz olur.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray ve Dinamo Zagreb, Arnavutluk takımı Kukesi'nin B takım kaptanı Kosova'lı stoper Altin Bytyqi ile ilgili. Bytyqi, Kosova'nın gelecekte Avrupa piyasasında isminden söz ettirecek oyuncusu olarak görülüyor. [Telegrafi]

Fatih Terim'e veya hocalık kariyerine denecek hiçbir şey yok ama keşke şu transferleri Tudor yapsaydı. Terim transfer jonusunda bütün diğer Türk hocalar gibi çok başarılı değildir.

Ayrıca Koray,donk tarik, sinan,de jong vs takimda tutma fikri hiç hoş degil. Bu adamlar kendilerinden bir şey olmayacağını defalarca göstersiler maalesef.

Ben olsam bir sol stoper ve sol bek alip transferi kapatirdim. Belki bir tane de yerli alinabilir. Daha fazlasi gereksiz olur.

Sol acikta isterim... Gerisine katiliyorum

Asamoah ı almak devrim yapmaktır yazında söyledim ligin en iyi transferi olur
Cok onemli transfer, Asamoah transferi bizi acayip rahatlaticaktir. Ofansif anlamda Mariano ile Asamoah gibi beynini kullanan bekler bizim isimize yok yariyor, zira kanat'ta oyniyan Feghouli,Garry,Yasin ve Sinan topla iceri giriyor devamli, hem ilerdi cogalicagiz, hem geride acik birakmazlar.

Ofansif anlamda
Muslera
Maicon Fernando Aziz
Mariano Badou Belhanda Asamoah
Feghouli Gomis Garry

gibi birsey oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt