Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok onemli transfer, Asamoah transferi bizi acayip rahatlaticaktir. Ofansif anlamda Mariano ile Asamoah gibi beynini kullanan bekler bizim isimize yok yariyor, zira kanat'ta oyniyan Feghouli,Garry,Yasin ve Sinan topla iceri giriyor devamli, hem ilerdi cogalicagiz, hem geride acik birakmazlar.

Ofansif anlamda
Muslera
Maicon Fernando Aziz
Mariano Badou Belhanda Asamoah
Feghouli Gomis Garry

gibi birsey oluyor
taraftar bu sısteme ofansıf degıl defansıf der 3 lu sısteme defansıf sıstem dıye elestıren adamlara bunu yaparsan gecmıs olsun

taraftar bu sısteme ofansıf degıl defansıf der 3 lu sısteme defansıf sıstem dıye elestıren adamlara bunu yaparsan gecmıs olsun

Dizilis 4-2-3-1 olmasini ben kendim istiyorum, sadece ofansif olarak, rakibi kendi yarisina diktigimiz'de, boyle bir olay oluyor, beklerimiz cok cikiyor, Fernando 2 adim geride duruyor, aslinda 2 5 3 gibi oynuyoruz zaten.

Emre mor emre mor emre mor diye taktiniz agliyorsunz

hicmi takimi izlemiyorsunuz ya?

Adam sag kanat, takimin en iyi oyuncusu feghouli'de sag kanat, Mor'u alipta napacaz?

Bize sag kanat degil sol kanat lazim

fatih terim milli maclarda arda yokken solda oynatiyordu ilk maclarinda arda dönünce sag kaymak zorunda kaldi...emre bizim takima cag atlatir

DSElfAlWAAAiY1L

Bonservisi: 84.5m

Resmen fazia

Van Dijk iyi oyuncuda verilen para rezillik resmen. Vay be bu herif 3 yıl önce Denayerle Celticte yan yana oynuyordu

Twittere yüklenin götü boklu 8jkliler Terime saldiriyor
bunu kullanin #8KuruşlukKulüpBeşiktaş

Rezil rusva bir stopere anca Liverpool kadar dandik bir camia 84 milyon euro verebilirdi zaten.

hakikaten öyle ulan o para şeker fabrikası kurarım ben ...venk ... derken? Yani o futbolcuya o paray veren ...klübe diyorum :D kolpaçino geldi aklıma ne alakaysa :D
Hollanda milli takiminda sayisiz hata yapan, ilk 11'e giremiyen bu Virgil, sadece uzun ve fizikli oldugu icin 84 milyon euro etti, millet PSG arap parasi felan diyorda, bu ingiliz takimlarin harcadiginin haddi hesabi yok artik, Virgil bile 84 milyon euro ediyorsa, bizim Serdar en az ayni para eder, hic assagi kaliri yok cidden konusuyorum.

Lazio'da Stefan de Vrij var, hollanda okulundan yetistigi icin ayagi duzgundu, gitti Lazio'da adam gibi defans yapmayi ogrendi, sozlesmesi bitiyor, gidip milli takimda bunun yedigine 84 milyon euro bayiliyorlar.

Bizimde ingiliz takimlarindan 1 tanesini duduklememizin zamani geldi diyorum renktaslar, Ndiaye 50 milyon euro.

TFF o sözlesmeyı yaparken dusunecektı yabancı tdlere 4.5 mıo verırken sorun yok ama kovduktan sonra tazminat verınce aglamak ????????

Duyum.

Volkan Yılmaz
‏@_vlknylmz
Cenk Ergün yakın zamanda Konoplyanka için Almanya'ya uçacak. Kulübüne 1 kez teklif yapılacak. Teklif 6.5m Euro olacak. Kabul edilmezse ısrar edilmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt