Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşAllah abi, askerliği çok istiyordum ama kalıtsal bir şey bu akdeniz anemisi taşıyıcılığı, şöyle anlam veremediğim bir şey var; öğrenci olmaya engel teşkil ediyor bu hastalık ama 4 senelik bir üniversiteden mezun olunca Personel sınıfına subay olarak alımı yapılabiliyor, yani 4 senelik bir üniversite okuyup askerliği tercih edebilme şansım var ama nasip tabiki, mülakatı sporu geçip birde 5 gün süren sağlığın sonunda elenmek epey yıprattı beni ama şimdi toparladım çok şükür, güzel bir üniversitede tarih bölümü yada uluslar arası ilişkiler düşünüyorum, bakalım ne olucak :)

Güzel hayaller planlar reys. Allah en hayrlısı için yardımcın olsun.Zaten oldum olasıda çalısıyorsun emek veriyorsun inş engüzeli olur.

Mutlaka bir Santafor şart.
4-4-2 oynamak istesek ikinci Santafor yok...

Yav sizene Everton'dan Cenk'ten Beşiktaş'ın aldığı 28 milyon gibi taş gibi paraya bakın.

Türkiye'de yeniden kadro kurulur bu paraya ama adamlar Vida'yı bile beleşe aldı.
Terim olsa bile zor bunlarla bir süre yarışmak.

2 Senedir oturmus bir kadrolari olmasina ragmen ve biz yeni kurulmus bir kadro ve 5-6 ay içinde hoca degisikligi olmasina ragmen Niye altimizdalar ozaman?

2 Senedir oturmus bir kadrolari olmasina ragmen ve biz yeni kurulmus bir kadro ve 5-6 ay içinde hoca degisikligi olmasina ragmen Niye altimizdalar ozaman?

1759089_f75555a14fc491f31d78f166c0f2097e_640x640.jpg

Tam tersine dusunuyorum. Kaan Ayhan çok gerekli bir transfer. Bircok pozisyonda oynayabilen tam bir joker.. Bugun Mariano nun yedegi Linnes ve Tarık.. Kaan Ayhan ikisini de cebinden cıkarır. Ve onun gelişi ile Tarık, Koray, Ahmet gibi adamlara yol gorunecek.. Yani kadro hafiflemiş, maliyetler dusmuş ve kalite artmış olacak..

Koray Çalık ve alan olursa Tarığı göndersinler Kaan’a ben de tamam derim. Ama sol bek ve sol ön eksiği dururken tutup bir sağ bek almak tam terimlik bir iş olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yılmaz Vural: "Galatasaray'da Tudor gittikten sonra, yönetime yakın olan bazı kişiler beni aradı. 'Yönetim Kurulu'nun yarısı seni istiyor' dediler. Bunu bana çarşamba günü söylediler. Cuma günü de Fatih Hoca geldi." (Habertürk TV)

Yılmaz Vural: "Galatasaray'da Tudor gittikten sonra, yönetime yakın olan bazı kişiler beni aradı. 'Yönetim Kurulu'nun yarısı seni istiyor' dediler. Bunu bana çarşamba günü söylediler. Cuma günü de Fatih Hoca geldi." (Habertürk TV)

:asd::asd: Ümitlenmiş herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt