Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DSJa6z6W4AA2usJ

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

FutbolArena

Everton yetkilileri Cenk Tosun'un transferi için yarın İstanbul'a geliyor. (ÖZEL)

Kaan Ayhan’ın hiçbir gereği yok ama Eğer alınacaksa Koray ve ahmet çalığı göndermek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam tersine dusunuyorum. Kaan Ayhan çok gerekli bir transfer. Bircok pozisyonda oynayabilen tam bir joker.. Bugun Mariano nun yedegi Linnes ve Tarık.. Kaan Ayhan ikisini de cebinden cıkarır. Ve onun gelişi ile Tarık, Koray, Ahmet gibi adamlara yol gorunecek.. Yani kadro hafiflemiş, maliyetler dusmuş ve kalite artmış olacak..

Sıradan rotasyona oyuncu alacaksak hiç almayalım sol bek ve sol açık hatta orta sahaya direkt 11 e adam lazım yedek forvet lazım inş en az 2 si kalite olurda şampiyonluk yüzdemiz artar..

Muslera
Mariano Maicon Serdar Latovlevici
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Şuan transfersiz kadromuz bu. Sol bek mutlaka almamız lazim. Aziz Behich falan bile gelse fitim ben. Sene sonu şampiyon olursak üst düzey birini aliriz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

vay batuşcum s.m liğin h.o reis. dersler ne alemde olacak mı subaylık Vasfi Vural seninde olsun kral yeni farkettik

Teşekkürler reis, dersler şimdilik güzel mezuna kaldığım icin problem olmuyor. Ben normalde bu sene kazanmistim askeriyeyi ama akdeniz anemisi tasiyiciligindan saglikta elendim maalesef

Teşekkürler reis, dersler şimdilik güzel mezuna kaldığım icin problem olmuyor. Ben normalde bu sene kazanmistim askeriyeyi ama akdeniz anemisi tasiyiciligindan saglikta elendim maalesef
geçmiş olsun reis. boşver hayırlısı olsun hakkında bakarsın seveceğin daha guzel bi meslek sneı bulur.

geçmiş olsun reis. boşver hayırlısı olsun hakkında bakarsın seveceğin daha guzel bi meslek sneı bulur.

İnşAllah abi, askerliği çok istiyordum ama kalıtsal bir şey bu akdeniz anemisi taşıyıcılığı, şöyle anlam veremediğim bir şey var; öğrenci olmaya engel teşkil ediyor bu hastalık ama 4 senelik bir üniversiteden mezun olunca Personel sınıfına subay olarak alımı yapılabiliyor, yani 4 senelik bir üniversite okuyup askerliği tercih edebilme şansım var ama nasip tabiki, mülakatı sporu geçip birde 5 gün süren sağlığın sonunda elenmek epey yıprattı beni ama şimdi toparladım çok şükür, güzel bir üniversitede tarih bölümü yada uluslar arası ilişkiler düşünüyorum, bakalım ne olucak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt