Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız
FutbolArena
Everton yetkilileri Cenk Tosun'un transferi için yarın İstanbul'a geliyor. (ÖZEL)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan’ın hiçbir gereği yok ama Eğer alınacaksa Koray ve ahmet çalığı göndermek lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sERGENlikler iştes.a
tıkırtı?
Yav sizene Everton'dan Cenk'ten Beşiktaş'ın aldığı 28 milyon gibi taş gibi paraya bakın.Lukakulardan nerelere geldi Everton La Hahahahhah
s.a
tıkırtı?
vaybe vasficim uzun zaman oldu senınle görüşmeyeli.As reis :dejection:
s.a
tıkırtı?
vay batuşcum s.m liğin h.o reis. dersler ne alemde olacak mı subaylık Vasfi Vural seninde olsun kral yeni farkettikAleykum selam reis. Secim ile ilgili haberler var transfere bakmiyorlar daha galiba
vaybe vasficim uzun zaman oldu senınle görüşmeyeli.
senin kulağın kesiktir var mı vitinho ile alakalı herhangi bi gelişme?
vay batuşcum s.m liğin h.o reis. dersler ne alemde olacak mı subaylık Vasfi Vural seninde olsun kral yeni farkettik
geçmiş olsun reis. boşver hayırlısı olsun hakkında bakarsın seveceğin daha guzel bi meslek sneı bulur.Teşekkürler reis, dersler şimdilik güzel mezuna kaldığım icin problem olmuyor. Ben normalde bu sene kazanmistim askeriyeyi ama akdeniz anemisi tasiyiciligindan saglikta elendim maalesef
geçmiş olsun reis. boşver hayırlısı olsun hakkında bakarsın seveceğin daha guzel bi meslek sneı bulur.