Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatar güzel. Avcı hocam yine oynattı bugün. Umarım Fatih Terim sonrası yeni efsanemiz olur.

Aynen:ka21:...Halef-selef anlamında seçtiğimi anlamışsındır...Fatih Hocamıza muhteşem bir kariyer finali yakışır. Sonrasında tam zamanında Abdullah Hocaya bayrağı devreder inşaallah hayırlısıyla...

emre mor gelsin

Bruma kiralık
Asomoah
Hızlı bir yedek forvet

Selçuk dehlenmeli

bize ne ardadan....asamoah,gaitan lazım

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

selcuk,donk,denayer,latovlevici,de jong şutlanmalı.

Ön saflardan yer alalım beklenen an geldi nöbeti açtık anlaşılan hayırlı transferlet :)

Hoca konuşuyor. Transfer olarak 1-2 eksikliğimiz var devre arası muhakkak çözeceğiz dedi. Belhanda ilk yarı geride kaldı, ben ondan daha fazla top tutmasını istiyorum. İkinci yarı öne atınca daha iyi oynadı dedi

Fatih Terim: "Ben gelmeden önce de, takviyeler için çalışmalar başlamış zaten. 1-2 eksiğimiz var, hiçbir zaman kulübü sıkıntıya sokacak bir şey olmayacak, bunun için de tüm arkadaşlıklarımızı, tüm kredimizi kullanacağız.

Fatih Terim: "Yapacak işimiz çok. Göndereceklerimiz var, alacaklarımız var. Oyuncuları alt takıma yollamak yerine, oynatıp parlatmalıyız. Kendi malınızı kötüleyemezsiniz. Boşa para vermiş olursunuz. Bugün Hakan Balta olsa, sol bekte oynayacaktı."

Fatih Terim:"Baltayı tribünde görmek sevindirdi sonuçta 12 yılını vermiş bu takıma bugün sol ayaklı bek olsa onu düşünürdüm"
Gidenler ve gelenler olacak bu durumu erken çözmeye çalışacağız

532

Filipe luis
Mirallas
8 numara
Ve stoper almamız lazım

Acil sol bek sol acik gerekli bu takima yedek bir forvet , serdari yedek birakacak bir stoper ve bir orta saha gelsen tadindan yenmez yani

Hepiniz Mirallas yazıyor.. nasıl bi oyuncu

Yerli oyuncuya da ihtiyac var artık.

Fatih hocanın yerli ve yabancılarla güzel bir takım harmanlayacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt