Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya orada “aramızdan ayrılanlar olacak, GERİ gelenler yeni gelenler olacak dedi” Bir an duraksadım dil sürçmesi falandır deyip geçtim benden başka öyle anlayan var mı? Eğer dediyse geri gelecekler kısmı çok kritik
Sana 1 mujde vereyım ama fazla dillendırme sneijderin gelme ıhtımalı varmıs

Ya orada “aramızdan ayrılanlar olacak, GERİ gelenler yeni gelenler olacak dedi” Bir an duraksadım dil sürçmesi falandır deyip geçtim benden başka öyle anlayan var mı? Eğer dediyse geri gelecekler kısmı çok kritik

Hakan Balta .. bence de gelsin..
De jong .. gelmeli..ortasahayı destekleriz

Everton, Cenk Tosun'a talip. 20 milyon Euro'yu gözden çıkardılar. (NTV SPOR)

ohaa

Sıkıntı campell değil o tarz bir adam bulmak. Poldi gibi ama daha hızlısı

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslında hoca tam olarak alexis sanchesi ima ediyor ama onun icin cem uzan lazım :)

kanat forvet alınabilecek adamlar var aslında özellikle epl de ama cok gencler gelirlermi ? cok cok zor

misal ahmed musa var leicister de cogu zaman yedek ama iste getirmesi cok zor

Deniz türüç lazım deniz türüççç başka türke gerek yok,bi yabancı kalite bek bide sol açık

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah ile vakit kaybetmeye gerek yok, Juve bırakmaz onu devre arası net ki oynuyor da adam zaten, kabul ederse sene sonu anlaşalım o ayrı konu. Bahsi geçtiği gibi Atletico 4,5'a bırakıyorsa Luis'i ki bırakabilir bence, İspanyol takımları yaşlı oyuncularından para kazanmayı seviyor Luis her ne kadar bir yıldız olsa bile 32 yaşında, Mariano örneğinde olduğu gibi onlar devre arası daha gencini aynı parayı alırlarsa onu koparma şansımız daha yüksek gibi.

Scout transferi olarak, bir yedek forvet bulmak zorundayız, 2 forvetimiz var sadece. Sol kanat için kiralık bilinen bir isim, teknik bir 8 numara ile çok harcama yapmadan verimli bir ara transfer dönemi geçirebiliriz gibi geliyor bana. Hepsinden daha karlısı satılabilirse Belhanda'yı satıp x birini almak, Emre Ç. iyi bir opsiyon.

Muslera,Carrasso
Mariano,Asamoah,Linnes
Maicon,Serdar,Denayer,Hakan
Fernando,Tolga,Ndiaye,Selçuk,Belhanda
Feghouli,Garry,Mirallas,Yasin
Gomis,Eren,Sinan

Kadroyu bu hale indirsek mis gibi 21 kişilik kadro,2 transfer Asamoah zaten yarım kalmıştı,Mirallasıda hoca istiyor galiba fazlalıklarıda yollarız

TPBWi87.png

Yeni sol bek transferimiz olabilir...

muslera
maicon serdar denayer mariano linnes latovlevici
fernando ndiaye tolga selcuk
belhanda yasin rodrigues feghouli
gomis

16 kisiyle devre arasina girdik. denayer ve linnes olmasa savunmada epey zorlanacaktik zira oynatacak oyuncu yok. ona göre takviye yapilmasi gerekiyor. sol bek ve yedek forvet bir kere kesinlikle gerekli. forvete alacagimiz oyuncu kanatlarda da oynayabilmeli gerektiginde. bir tane adam akilli stopere ihtiyacimiz var, serdarin ne zaman sakatlanacagi belli degil. yedekte denayerden baska oyuncu yok, o da rezil oluyor o bölgede.

Ligde deniz turuc gibi ayagını kullanıp pas atabilen baska yerli yok arkadaşlar deniz gelmeli

sol ayaklı bir stoper şart bu arada artık.. hakan balta falan boş iş

Sana 1 mujde vereyım ama fazla dillendırme sneijderin gelme ıhtımalı varmıs

Balta vs yerlileri ima etmiştir diye düşündüm ama yalan olmasın ilk duyduğumda aklıma direk şıno geldi büyük ihtimal değildir ama ki geleceksede şu an takımındaki perf. yaşı vs hiç umurumda olmaz bu takımda çok güzel işler yapar bence orası ayrı

donk,latovlevici,carraso yollansın

Son düzenleme:
2 hafta bekleriz gibi geliyor bana. Terim acele etmeyecegiz diyordu

cenk tosunun kesfettigi tek sey topu kontrol edip vurabılmesi ötesi yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt