Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim sinan bjkde fw oynasa cenkten fazla atardı

hoca kampa yeni oyuncu /oyuncularla gitmeyi isteyecektir her antrenör böyle ister umuyoruz 2 kalite oyuncu ile bambaşka bir takım izleyeceğiz

Sol ayaklı sol bek, sol ayaklı sol açık. Olmazsa olmazlar bunlar. Takımda sol ayağı olan adam yok nerdeyse.

Hayirli olsun nobet.

Umarim 1 solbek 1 sekiz numara 1 solacik gelir

fatih hoca mutlaka ömer toprak, hakan calhanoglu, cengiz ünder, emre colak ve emre mor gibi isimlerin kiralama durumlarini sorduracaktir. bunlar kulüplerinde pek forma giyemiyor. bizde kadronun önemli bir parcasi olabilirler.

ayrica joker oyuncu olarak kaan ayhan'i mutlaka almak lazim. denayer'i bir kez daha kiralayip yabanci kontenjani harcayacagimiza eli ayagi düzgün bir kac yerli olmasi daha iyidir.

Ya orada “aramızdan ayrılanlar olacak, GERİ gelenler yeni gelenler olacak dedi” Bir an duraksadım dil sürçmesi falandır deyip geçtim benden başka öyle anlayan var mı? Eğer dediyse geri gelecekler kısmı çok kritik
Üzgünüm ama Carole' ü kastetmiş olduğunu tahmin ediyorum...

Sol bek nöbeti hayırlı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih hoca mutlaka ömer toprak, hakan calhanoglu, cengiz ünder, emre colak ve emre mor gibi isimlerin kiralama durumlarini sorduracaktir. bunlar kulüplerinde pek forma giyemiyor. bizde kadronun önemli bir parcasi olabilirler.

ayrica joker oyuncu olarak kaan ayhan'i mutlaka almak lazim. denayer'i bir kez daha kiralayip yabanci kontenjani harcayacagimiza eli ayagi düzgün bir kac yerli olmasi daha iyidir.

Ömeri unut. Stögerin Main man'i oldu

Selamun aleyküm gençler. Yine bir transfer sezonu.

transfer döneminin başlangıç ve bitiş tarihleri ne zaman renktaşlar ?

Solbek e mariano gibi nokta transfer şart. Lato gibi transfer yapmış olmak için yapmamak lazım. Gerekirse son güne kadar uğraşsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt