- 11 Haziran 2015
- 39.656
- 28.124
- 2.193
hepsini yeneceeezArkadaşlar uçmayın hem kayseri yi hem sivas ı deplasmanda yenemeyiz illaki takılacaz..
Önemlş olan bjk yi başakşehir i ts yi arena ya gömmek o zaman şampiyonluğa koşarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsini yeneceeezArkadaşlar uçmayın hem kayseri yi hem sivas ı deplasmanda yenemeyiz illaki takılacaz..
Önemlş olan bjk yi başakşehir i ts yi arena ya gömmek o zaman şampiyonluğa koşarız
Sabri olmaz inş bacım.
gaitan kesinlikle ama bu ligde ikiside iş yapar hatta ligin genel şartlarına bakarsak mirallas daha da işe yarayabilir.. ama 2-3 senedir piyasa da yok bunu da unutmamak lazım.. ikiside ciddi kalitrli oyuncular bana göreMirallas mı Gaitan mı
Niye yenemeyelim kayseriyi sivası yav.
Sivasda zor
Adamlar 13 milyon odeyip aldigi adami neden 6 ay sonra kiralik gondersin? Hayatta gondermezler.
Cengiz daha gercekci bir hamle. Kanatta Perotti, Schick, El Shaarawy, Gerson, Defrel var, Cengiz ligin ikinci yarisinda da fazla oynamaz ama Roma bizim lige kiralik yollar mi, bence yollamaz ama bir yoklama yapilabilir.
Şu kırılgan halimiz bi beni korkutuyor herhalde
Geri gelecek dediği net olarak Carole, imza töreninde başkana sordu açık açık Carole hala bizim oyuncumuz değil mi gerekirse çağırabiliriz minvalinde bir cümle kurdu. Hiç yoktan iyidir bence Carole, Luis veya Asamoah olmuyorsa kimi alacaklar şüpheli ona verilecek para ile net bir kanat almamız daha fayda sağlayabilir sonuçta tek amacımız lig şu an hücum her şey, sol beki CL için alırız umarım artık olmazsa.
Hakan Ç. ne gibi bir meziyeti var ben çözemedim aşağı yukarı Belhanda olur o da gelirse bence.
ntvspor 20m€ dediydieverton cenk icin guya 14 milyon pount teklif etmis
Hepiniz Mirallas yazıyor.. nasıl bi oyuncu
Sekiztasimiza ho.napiyo bu![]()
Mirallas mı Gaitan mı