Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan Dilmen:

"Lig liderinin stadının ismi Fatih Terim. Lig ikincisinin teknik direktörü Fatih Terim.

Çok ilginç bir sezon cidden. Federasyon başkanının da Beşiktaş'tan alacağı var."

kuduruyorrr

Adamlar 13 milyon odeyip aldigi adami neden 6 ay sonra kiralik gondersin? Hayatta gondermezler.

Cengiz daha gercekci bir hamle. Kanatta Perotti, Schick, El Shaarawy, Gerson, Defrel var, Cengiz ligin ikinci yarisinda da fazla oynamaz ama Roma bizim lige kiralik yollar mi, bence yollamaz ama bir yoklama yapilabilir.

Ikisini de yollamazlar bence, ayni fikirdeyiz. Bizim alacağımız adam hakanÇ. Herkes gibi ben de pek beğenmiyorum kendisini ama gelme ihtimalini çok yüksek görüyorum. Gayet rahat bir şekilde kiralanabilir gibi duruyor.

everton cenk icin guya 14 milyon pount teklif etmis

napiyo bu
78847bd6ab64e3e8c41520a605544f67.jpg

Geri gelecek dediği net olarak Carole, imza töreninde başkana sordu açık açık Carole hala bizim oyuncumuz değil mi gerekirse çağırabiliriz minvalinde bir cümle kurdu. Hiç yoktan iyidir bence Carole, Luis veya Asamoah olmuyorsa kimi alacaklar şüpheli ona verilecek para ile net bir kanat almamız daha fayda sağlayabilir sonuçta tek amacımız lig şu an hücum her şey, sol beki CL için alırız umarım artık olmazsa.

Hakan Ç. ne gibi bir meziyeti var ben çözemedim aşağı yukarı Belhanda olur o da gelirse bence.

Bence Latovlevici filan yolcu onun yerine gelir Carole eğer dönerse sol ayaklı sol bek diyor hoca sürekli ama Lato 'nun lafı geçmiyor hep Hakan filan hatta Carole 'ün bile lafı geçti

Bence normal bir sol bek transferi olacak hoca şansa bırakmaz işini inşallah F.Luis & Asamoah ikilisinden birisini alabiliriz ...

Terbiyesiz adam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

barca bu saftirigi kiralık vermez ama verir ve kendiside tinercilere gelirse zaten top filan oynatmazlar ona türkiyede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt