Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Çolak gelir mi yav,aşırı lazım bize
Emre+Gaitan
Emre+Bruma
Deniz+Gaitan
Deniz+Bruma
şu kombinlerin bi tanesi olsa müthiş oluruz yav+sol bek daha var tabii

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre buraya döndüğü an orada yaptığı iki güzel şeyi boşverip direk salar kendini. Kesinlikle gelmemesi gerekenlerden biri bence

Allahım inşallah bjk ye gider bu arda iki maç oynar sonra şenol bunu keser babeli oynatır bu it ortalığı karıştırır bu arada biz bunlara arenada sağlam bi döşeriz selamın aleyküm olurlar

Artik Latovlevici, Cavanda, De Jong, Carole, Donk tarzi vasat üstü yabancilar almayalim mümkünse.

Alacagimiz yabancilar net oyuncular olmali. Sonra aliyorsun idare bile edemiyorlar, 3-5 sene ugras dur göndermek icin.

Denayer'in kalip kalmayacagi bile sezon sonu tekrar gözden gecirilmeli.

Alternatif oyuncu olarak yabanci kullanmaya genel anlamda karsiyim ama yerli alternatiflerin olmadigi bölgelerde yabanci kabul edilebilir.

Linnes mesela hem sag hem sol beki yedekliyor ama 3-5 milyonluk teklif gelse hepimiz göndeririz. Yerli bek fazla yok.

Yerli yedek forvet yok gibi bir sey, mecburen yabanci alacagiz. Kaleye artik Hakan Arikan'i mi aliriz ne yapariz ama Carrasso da önümüzdeki sezon olmamali.

Net ilk 11 oyuncusu olmayip da cikis yapan tek oyuncumuz Garry Rodrigues.

Kaç kez uyardım bir türlü öğretemedim hemşehrim.:red:

Vasat=Ortalama...Bunu anla artık n'olursun yaw?:mad:

Vasat=dip algısını kafandan at, sen de ben de kurtulalım, diyorum. Bir daha yaparsan klavyene biber sürerim, haberin olsun!:oley::DD...

Kaç kez uyardım bir türlü öğretemedim hemşehrim.:red:

Vasat=Ortalama...Bunu anla artık n'olursun yaw?:mad:

Vasat=dip algısını kafandan at, sen de ben de kurtulalım, diyorum. Bir daha yaparsan klavyene biber sürerim, haberin olsun!:oley::DD...
Kizma reis, derdimi anlattigimi düsünüyorum o mesajda. Verdigim örnekler anlatim bozuklugunun önüne gecmistir :38573::P

Hoca yasin ile sinan ı kullanacak belliki sol bek dışında sol öne yada forvete adam alınmayacak sanki belki belhanda’nın yerine adam ister ama sol bek + mor yada bruma filan olursa harbiden müthiş olur..

Arda adammidir degildir ama iyi bir Galtasaraylidir bjk gideceğini sanmam..

Terim mi Arda mi milyon kere Terim.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Maç sonu konuşmalarda

Allah sükür hep birlikte Ardanin karsisinda durup Terimin arkasinda durduk . Sevenleri de sevmeyenleri de

Hoca bir takım arkadaşlıklarımızı devreye sokacağız demiş transfer için. Hakan Ç için milanla mı görüşecek acaba

keske hagi jri transfer etsek

2D540FFB00000578-0-image-a-29_1444648094833.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt