Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.939
- 7.445
- 1.548
Arda aynı hikayede Burağıda paylaşmış. Boşa mana yükleniyor bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Çolak gelir mi yav,aşırı lazım bize
Emre+Gaitan
Emre+Bruma
Deniz+Gaitan
Deniz+Bruma
şu kombinlerin bi tanesi olsa müthiş oluruz yav+sol bek daha var tabii
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artik Latovlevici, Cavanda, De Jong, Carole, Donk tarzi vasat üstü yabancilar almayalim mümkünse.
Alacagimiz yabancilar net oyuncular olmali. Sonra aliyorsun idare bile edemiyorlar, 3-5 sene ugras dur göndermek icin.
Denayer'in kalip kalmayacagi bile sezon sonu tekrar gözden gecirilmeli.
Alternatif oyuncu olarak yabanci kullanmaya genel anlamda karsiyim ama yerli alternatiflerin olmadigi bölgelerde yabanci kabul edilebilir.
Linnes mesela hem sag hem sol beki yedekliyor ama 3-5 milyonluk teklif gelse hepimiz göndeririz. Yerli bek fazla yok.
Yerli yedek forvet yok gibi bir sey, mecburen yabanci alacagiz. Kaleye artik Hakan Arikan'i mi aliriz ne yapariz ama Carrasso da önümüzdeki sezon olmamali.
Net ilk 11 oyuncusu olmayip da cikis yapan tek oyuncumuz Garry Rodrigues.

hatirliyorum ismi geçmişti. daha sonra uefa'da haftanin kadrosuna falan girdiydi herhal. iyi topcu belliFatih Terim onu sordu: Raphael Holzhauser 9 gol 10 asist yapmış lan bu sezon,alak hemen
Kizma reis, derdimi anlattigimi düsünüyorum o mesajda. Verdigim örnekler anlatim bozuklugunun önüne gecmistir :38573:Kaç kez uyardım bir türlü öğretemedim hemşehrim.
Vasat=Ortalama...Bunu anla artık n'olursun yaw?
Vasat=dip algısını kafandan at, sen de ben de kurtulalım, diyorum. Bir daha yaparsan klavyene biber sürerim, haberin olsun!ley:
D...
hanife kuşmu acaba
6 senelik üye ve 1600 msj
Hoca çok şey beklemeyin diyor carole gelir belki bir kanat daha alinir büyük beklentiye girmeyin en büyük transfer terim
transferspor taraftari da olabilir
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
nerede dedi?
Arda adammidir degildir ama iyi bir Galtasaraylidir bjk gideceğini sanmam..
Terim mi Arda mi milyon kere Terim.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Maç sonu konuşmalarda
Hoca bir takım arkadaşlıklarımızı devreye sokacağız demiş transfer için. Hakan Ç için milanla mı görüşecek acaba
Aynen özellikle iki kez tekrarladı hatta umarım başka arkadaşlıklardır ama birşeyler var kesin.. bence emre de olabilir..
Hoca bir takım arkadaşlıklarımızı devreye sokacağız demiş transfer için. Hakan Ç için milanla mı görüşecek acaba