Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Everton'lı Mirallas'la Galatasaray ve Olympiakos ilgileniyor. Kevin Mirallas'ın sözleşmesi 2020'de sona erecek olmasına rağmen, Everton'dan daha erken ayrılabilir." (Alfredo Pedulla)

bizim verdiğimiz yıllık ücret daha yüksek bu arada...

emre mor
mirallas

iyidir

ahmed musa
mirallas

da iyidir

6-8 hafta nedir be yuh

dr en az 3 hafta demedimi ? lato denen adam ameliyat oldugu halde 4.haftada yedek kulübesindeydi

Fernando yüksek ihtimal kayseri maçında yok.

Maicon zaten cezalı, yapılacak transferler'in takıma alışması lazım.

Bir hakan

Deniz türüç

Asamoah

Orta saha

+2.santrafor

5-6 transfer takıma monte edilirse biz kayseri'den 3 puanla döneriz.

Fernando yüksek ihtimal kayseri maçında yok.

Maicon zaten cezalı, yapılacak transferler'in takıma alışması lazım.

Bir hakan

Deniz türüç

Asamoah

Orta saha

+2.santrafor

5-6 transfer takıma monte edilirse biz kayseri'den 3 puanla döneriz.
kayseriyi yine yeneriz ya ama fernando oynar bence kayseri maçında...yener hoca tam tarih vermeyelim hani,mucize olunca böbürlenmeyelim gibi şeyler söyledi.ayrıca o 5-6 transfer direkt 11e girmez.asamoah,emre mor ve mirallas kayseri maçını 0-3 kazandırır direkt.

kayseriyi yine yeneriz ya ama fernando oynar bence kayseri maçında...yener hoca tam tarih vermeyelim hani,mucize olunca böbürlenmeyelim gibi şeyler söyledi.ayrıca o 5-6 transfer direkt 11e girmez.asamoah,emre mor ve mirallas kayseri maçını 0-3 kazandırır direkt.

Direkt girmez ama 3 puan için yedek kulübemiz güçlü olur.
Şu an bile bu formda yasin'i düşününce yedeklerin nasıl katkı vereceğini öngörebiliriz.

Bir yanda garry - feghouli maçı açamadılar mesela yasin'i sokarsın.

Gomis sıkıntılı bir maç geçirdi diyelim, onun yerini aratmayacak 2.golcüyü sokacaksın hemen.

Fatih hoca bunu çok iyi yapar zaten. Her takıma gol atacak düzeyde takım olacağız onu biliyorum, ne kadar yeriz bilmiyorum.
Ve bundan sonra bize 2-3 yerli oyuncu da lazım artık, yerlilerin katkısı azımsanmayacak kadar fazla olur.

Direkt girmez ama 3 puan için yedek kulübemiz güçlü olur.
Şu an bile bu formda yasin'i düşününce yedeklerin nasıl katkı vereceğini öngörebiliriz.

Bir yanda garry - feghouli maçı açamadılar mesela yasin'i sokarsın.

Gomis sıkıntılı bir maç geçirdi diyelim, onun yerini aratmayacak 2.golcüyü sokacaksın hemen.

Fatih hoca bunu çok iyi yapar zaten. Her takıma gol atacak düzeyde takım olacağız onu biliyorum, ne kadar yeriz bilmiyorum.
Ve bundan sonra bize 2-3 yerli oyuncu da lazım artık, yerlilerin katkısı azımsanmayacak kadar fazla olur.
emre mor,bruma veya ahmed musa şart. ben mirallası gomisin yanına düşünüyorum.

Kwadwo Asamoah
Kevin Mirallas

Bu ikili bizi şampiyonluğa taşır Çalhanoğlu-Kaan Ayhan falan boş işler çok lazım değiller bu iki ismi alıp 5-6 ismi yollamak lazım kadro tam oturacak

Bruma işi olmaz bir daha benim görüşüm

Alternatif olarak kono'yu düşünebiliriz ki fatih hoca ister yüksek ihtimal

TapaTalK

feghouli ritmini buldugunda ligin anasını aglatır ,buna hemfikir herkes.ama deplasmanları düşündüğümde rakibi yararak gecen bi sol kanat şart,garryden daha dengeli,çalım yetenegi üst düzey.emre mor ve ahmed musadan baskası aklıma gelmedi.belki fransadan birini alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt