Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.124
- 24.811
- 3.198
Şansav Büyüka:'Fernando 6-8 hafta olmayacak'
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şansav Büyüka:'Fernando 6-8 hafta olmayacak'
Şansav a söyleöyle bişey yok,kayseri maçına yetiştirmeye calıscaklar
Ulan çalhans geliyorsa alalım direk. Türk ve ayağı çok iyi ne bakıyonuz siz Avrupa'da bu aralar oynayamadığına.
İyi de bir Galatasaraylı kimliği vardır. 8+3 lafları dolaşıyor zaten.
kaynak : ))) başkaynak fotomaç bu arada....gaz verme burdakilere abi.fernandonun olmayan sakatlıgı 5 sayfa konusuluyor...
kayseriyi yine yeneriz ya ama fernando oynar bence kayseri maçında...yener hoca tam tarih vermeyelim hani,mucize olunca böbürlenmeyelim gibi şeyler söyledi.ayrıca o 5-6 transfer direkt 11e girmez.asamoah,emre mor ve mirallas kayseri maçını 0-3 kazandırır direkt.Fernando yüksek ihtimal kayseri maçında yok.
Maicon zaten cezalı, yapılacak transferler'in takıma alışması lazım.
Bir hakan
Deniz türüç
Asamoah
Orta saha
+2.santrafor
5-6 transfer takıma monte edilirse biz kayseri'den 3 puanla döneriz.
kayseriyi yine yeneriz ya ama fernando oynar bence kayseri maçında...yener hoca tam tarih vermeyelim hani,mucize olunca böbürlenmeyelim gibi şeyler söyledi.ayrıca o 5-6 transfer direkt 11e girmez.asamoah,emre mor ve mirallas kayseri maçını 0-3 kazandırır direkt.
emre mor,bruma veya ahmed musa şart. ben mirallası gomisin yanına düşünüyorum.Direkt girmez ama 3 puan için yedek kulübemiz güçlü olur.
Şu an bile bu formda yasin'i düşününce yedeklerin nasıl katkı vereceğini öngörebiliriz.
Bir yanda garry - feghouli maçı açamadılar mesela yasin'i sokarsın.
Gomis sıkıntılı bir maç geçirdi diyelim, onun yerini aratmayacak 2.golcüyü sokacaksın hemen.
Fatih hoca bunu çok iyi yapar zaten. Her takıma gol atacak düzeyde takım olacağız onu biliyorum, ne kadar yeriz bilmiyorum.
Ve bundan sonra bize 2-3 yerli oyuncu da lazım artık, yerlilerin katkısı azımsanmayacak kadar fazla olur.
Bruma işi olmaz bir daha benim görüşümemre mor,bruma veya ahmed musa şart. ben mirallası gomisin yanına düşünüyorum.
Bruma işi olmaz bir daha benim görüşüm
Alternatif olarak kono'yu düşünebiliriz ki fatih hoca ister yüksek ihtimal
TapaTalK