Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aziz öğleden demlenmeğe baslamis

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon basinda ilk 11'inde 8 yeni oyuncu varken takir takir top oynayan Galatasaray takimini devre arasi alinacak 2-3 oyuncu bozacak öyle mi?

Su uyum süreci sacmaligini birakin artik. En fazla transferi biz yapmamiza ragmen 8 macta 7 galibiyet 1 beraberlik almistik.

Rakipler falan kolay diyebilirsiniz ama en azindan 2 veya 3 beraberlik almaliydik eger takim birbirinden kopuk oynuyorsa.

Ilk 11'i ufak tefek yerler haricinde nasil komple degistirdiysek devre arasi ve yaz dönemi kulübeyi de komple yenilememiz gerekiyor.

16 oyuncu gönderilip 9 oyuncu transfer edilmek zorunda.

Yeni sezona;

1 yedek kaleci
2 stoper
2 sol bek
1 orta saha
1 ofansif orta saha
1 sol kanat
1 forvet

gerekli. forvet ve sol bekin birini devre arasindan alirsak süper olacak. daha fazla beklentiye girmeyin. acil olanlar bunlar. gomis'e bir sey olsa yerine koyacak adam yok, mac zora girse forveti 2'leyecek adam yok. asamoah'i vermeseler bile mourinho-terim arkadasligindan dolayi luke shaw rahatlikla kiralanabilir para vermeden. 40 milyon verdikleri sol beke 1-2 sans daha vermek isteyeceklerdir.

cahil cahil konuşma
ameliyat olması gerekse doktoru zaten derdi
internetten ordan burdan okuyup bize maval satıyorsunuz
ateş olmayan yerden duman çıkmaz renkdaş , onlar doktorsa bir sürü sıpor muhabiri var , antirönör var , onlar da yıllardır bu işin içerisinde değil mi , diploması var diye ahkam kesiyorlar sadece.

ameliyat olmayacak sonra biz yanlış yaptık hadi bir de amilyat edelim diyecekler bütün sezonu kaçıracak , bunlar bildiğin çakal.

bir de fiziyoterapi ,rehabitayson diye birşey uydurmuşlar hsta gelsin gitsin parmöağında oynatıyorlar.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz renkdaş , onlar doktorsa bir sürü sıpor muhabiri var , antirönör var , onlar da yıllardır bu işin içerisinde değil mi , diploması var diye ahkam kesiyorlar sadece.

ameliyat olmayacak sonra biz yanlış yaptık hadi bir de amilyat edelim diyecekler bütün sezonu kaçıracak , bunlar bildiğin çakal.

bir de fiziyoterapi ,rehabitayson diye birşey uydurmuşlar hsta gelsin gitsin parmöağında oynatıyorlar.

ne yazayim bilemedim renktas

Yazın başkanın söylemlerine göre hala 12-13 milyon euroluk bütçe var.En basitiyle Juve kabul etseydi Asamoah için 6-7 milyon verecektik. Bir de hem twitter hem de TVde söylenen 1-2 kişi Ardanın maliyetini karşılayıp transfer edelim diyorlarmış.Madem öyle 1 para var Gaitan-Mirallas için harcasınlar.

Mirallas Nobre etkisi yapabilir diye düşünüyorum Mirallas nasıl oyuncu bilmem ama sezgilerim kuvvetlidir.

Şöyle bişey var sol bek kesinlikle olmazsa olmaz

F.Luis veya Asamoah 'ı ne pahasına olursa olsun ikna etmek gerekir

Sonra herkes sol açık ismi üzerinde duruyor ama bence şu anda devre arasında öyle çok iyi bir sol açığı ucuz paralara alabileceğimizi düşünmüyorum. Hani iyi bir topçu gelecekse hayır demem ama gelen adam Garry 'yi aratacaksa hiç gelmesine gerek yok

Sene sonuna inşallah Terim 'in şampiyon olmuş UCL 'ye gidecek takımına Sneijder-Drogba etkisi yaratacak kadar iyi bir sol açık transferi olmasını ben daha fazla istiyorum

8 numara diyip duruyoruz ama isim öneremiyoruz, hiç haber de çıkmıyor buna dair...

Kafamdaki oyuncu profili Chelsea' den Çin' e transfer olan Ramires mesela. Onun bir tık altı kalitede biri bile çok işimizi görür. Tercihen 25-28 yaşlarında bu tarife uyan bir oyuncu gelmiyor aklıma.

Önerilere açığım, biraz acele edin ama; Cenk Ergün ve Fatih Hoca haber bekliyor, kendilerini bir 8 numaranın gerekliliğine ikna etmiş bulunuyorum!:oley::DD...

@nevzatdindar

Fernando’nun tedavi süreci 3 hafta.. 3 maç kaçırmayacak yani..

@nevzatdindar

Fernando şuan itibariyle Kayseri maçına zor.. yetişebilir de..

sandro ramirez evertondan ayrılacakmış.mirallasla beraber paket yapalım.

kayseri maçına

mariano denayer serdar asamoah

ndiaye poko

belhanda

feghouli gomis mirallas

şeklinde çıkılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt