Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim icimizden halledıp latoyu oynatacak gıbi gozukuyor

Fatih Terim: "Taraftarımız Latovlevici'den memnun değildi, bence bugün iyi oynadı. Taraftardan yuh muh da duymadık, onlara da teşekkürler. Tabi bu sol beke transfer yapmayacağız anlamına gelmesin. Allah izin verirse oraya oyuncu alacağız."

hoca asamoah icin ne demek istedi anlayan varmı ? istiyormu karaoglanı yada agzının ucuyla ben istemedim bunu mu demeye getirdi anlamadm

Fatih Terim: "Asamoah'ın alternatifini de düşünmemiz lazım, ikinciyi de, üçüncüyü de, ki neredeyse yok. Bugün Lato iyi oynamasına rağmen."

Hmm

1 saattır nerde konusuyor hoca sureklı bıseyler atıyonuz

devre arası asomoahı alamazsak bu adamı sezon sonu belese kaptıracaz birine en cok ona yanıyorum

1f399.png
Fatih Terim: "Asamoah benden önce gelişmiş ve ilişkiyi anlattıklarında gelebilir gibi bir ümit vardı ama, olmayabilir diye bir şerh koymak lazım oraya. Doğru bir transfer, iyi bir oyuncu, ümit ediyorum devre arası olur"

1f399.png
Fatih Terim: "Asamoah benden önce gelişmiş ve ilişkiyi anlattıklarında gelebilir gibi bir ümit vardı ama, olmayabilir diye bir şerh koymak lazım oraya. Doğru bir transfer, iyi bir oyuncu, ümit ediyorum devre arası olur"

Evt forumda haber cıkmıstı fatih terim asamoah ı almak ıcın baglantılarını devreye soktu dıye demek kı oyle bısey yokmus

“Belki atağa bir oyuncu düşünüyoruz.Bazen aklımızda olmayan bir imkan çıkabilir.”Fatih hocam ın bu sözünden ne anladınız en çok beni meraklandıran cümleydi.

1f399.png

Hocanin aciklamalarindan sonra hayal kirikligina ugradin mi sergen

Sen 4-5 transfer bekliyodun ama hoca muhtemelen sadece 2 oyuncu alacak

Hocanin aciklamalarindan sonra hayal kirikligina ugradin mi sergen

Sen 4-5 transfer bekliyodun ama hoca muhtemelen sadece 2 oyuncu alacak

hoca 2 yabancı aldıracak evet ama 2 de gurbetçi gelir bence.transfer fırsatı dediginden belli olmaz o işler

“Belki atağa bir oyuncu düşünüyoruz.Bazen aklımızda olmayan bir imkan çıkabilir.”Fatih hocam ın bu sözünden ne anladınız en çok beni meraklandıran cümleydi.

Menajer onerisi. Firsat transferi. Hele transfer doneminin son haftasinda menajerler tarafindan baya oyuncu onerilir.

Leicester'de kadroya giremeyen Ahmed Musa olabilir.

Atletico'da fazla forma sansi bulmayan Gaitan olabilir.

Chelsea'den Kenedy olabilir.

asamoah, emre akbaba ve ahmed musa gelse hemen hemen her bölgede rekabete açık bir kadroya sahip oluruz fazlalıklar elden çıkarılmak koşuluyla.

Menajer onerisi. Firsat transferi. Hele transfer doneminin son haftasinda menajerler tarafindan baya oyuncu onerilir.

Leicester'de kadroya giremeyen Ahmed Musa olabilir.

Atletico'da fazla forma sansi bulmayan Gaitan olabilir.

Chelsea'den Kenedy olabilir.

3ü de gelsin

evertondan bolasie ,westhamdan diafra sakho kiralık olmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt