Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA

Şu lato'yu yollayın sabah sabah aklıma geldi sinir oldum.

Senin yapcağın ortanın ben

Ah be hocam stajyer Tudor'a sunulan bütçe sana sunulacaktı ki ortaya muazzam bir kadro çıkarırdın.

Ben iste buna katilmam.

Tudor kadro olusturmada baya iyiydi.

Hala Tudorun istedigi Asamoah in pesinde kosuyoruz.

Baltayi, de jongu ait olduklari yere, copluge birakmisti.

Terim geri donusum kutusu gibi. Dua edelim Sabri ve Aydin yilmazi geri getirmesin.

Olay malzemeyi nasil kullandigin

Sabri ile basarili olacaksa olsun zaten

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O ayri.

Benim itirazim arkadas bu butce Terim de olsaydi ne kadro kurardi demis de. Terim o butceye bu kadroyu kuramazdi.

Hala Asamoah pesindeysek sebebi Tudor.

Kadro konusunda Tudorun tek hatasi Belhandaydi bana gore.

Terim de kadro yedeklerini ayaga kaldirmali, cercop ile ugrasmamali.

Sabri ile basarili olacaksa olsun demissin.

Olmaz. Sabri yillarca denendi, bizzat FT tarafindan ve hic olmadi olamaz.

Eski çamlar bardak olsun artik bi zahmet !!

Takımında Tarık ve Lato varken Sabri’ye kötü diyemezsin.

Tercih yapıyorsan en optimum biçimde olmalı.

Tudor kredi almak için bütün ilişkisi sorunlu isimleri göndermek yolunu seçti ama 15 hafta sürdü saltanatı. Tarık Lato gibi isimler çöp değil mi. Çöp gönderip iki tane daha çöp isimi 21 kişi arasına yazıyorsun.

Galatasaray ideal kadrosunda şu kadrodan

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Tolga
Fernando
Ndiaye
Selçuk ( kendini biraz verirse )
Belhanda
Feghouli
Yasin
Rodrigues
Gomis
Sinan (tripleri bırakırsa)

Süper Lig de ilk 5 mücadelesi verecek takımda oynayacak isim yok.

CL için en az 8/9 transfer daha lazım. En az 4 ü de 11 ortalamasının üzerinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O ayri.

Benim itirazim arkadas bu butce Terim de olsaydi ne kadro kurardi demis de. Terim o butceye bu kadroyu kuramazdi.

Hala Asamoah pesindeysek sebebi Tudor.

Kadro konusunda Tudorun tek hatasi Belhandaydi bana gore.

Terim de kadro yedeklerini ayaga kaldirmali, cercop ile ugrasmamali.

Sabri ile basarili olacaksa olsun demissin.

Olmaz. Sabri yillarca denendi, bizzat FT tarafindan ve hic olmadi olamaz.

Eski çamlar bardak olsun artik bi zahmet !!
Dogru tabikide haklisin fakat ,terim de sabri iyi oyuncu diye demedi ki o lafi .Galatasarayin bir degeriydi dedi

Kadro kurmak bakimindan sana katiliyorum Tudor iyi yapiyordu o isi

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sabri göbeğini izmir'de bırakacaksa geri gelebilir :D

Takımında Tarık ve Lato varken Sabri’ye kötü diyemezsin.

Tercih yapıyorsan en optimum biçimde olmalı.

Tudor kredi almak için bütün ilişkisi sorunlu isimleri göndermek yolunu seçti ama 15 hafta sürdü saltanatı. Tarık Lato gibi isimler çöp değil mi. Çöp gönderip iki tane daha çöp isimi 21 kişi arasına yazıyorsun.

Galatasaray ideal kadrosunda şu kadrodan

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Tolga
Fernando
Ndiaye
Selçuk ( kendini biraz verirse )
Belhanda
Feghouli
Yasin
Rodrigues
Gomis
Sinan (tripleri bırakırsa)

Süper Lig de ilk 5 mücadelesi verecek takımda oynayacak isim yok.

CL için en az 8/9 transfer daha lazım. En az 4 ü de 11 ortalamasının üzerinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımımda Tarık ve lato varken Sabriye kötü diyorum. Zaten böyle diye diye birbirinin benzeri leşlikte adamlar aldık. Ben Tudorun yüklediği kondüsyon ve kurduğu kadronun muazzam olduğunu düşünüyorum ve aynı kadroyu aynı bütçeyle terimin kuracağına kesinlikle inanmıyorum. İyi bir kondüsyonerle anlaşılmazsa da ayak tenisiyle dolu rahat idmanların geleceği garantisini verebilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımımda Tarık ve lato varken Sabriye kötü diyorum. Zaten böyle diye diye birbirinin benzeri leşlikte adamlar aldık. Ben Tudorun yüklediği kondüsyon ve kurduğu kadronun muazzam olduğunu düşünüyorum ve aynı kadroyu aynı bütçeyle terimin kuracağına kesinlikle inanmıyorum. İyi bir kondüsyonerle anlaşılmazsa da ayak tenisiyle dolu rahat idmanların geleceği garantisini verebilirim.

Söylemek istediğim o değildi. Hepsi yetersiz ama paran yoksa sınırsız ve tek bir transfer döneminde 20 yeni oyuncu alarak bu yenilenmeyi yapamazsın.

En optimum kadroyu elde tutmak lazım bu durumda. Benim gözümde de Sabri 10 tane Tarık eder. Aynı Sabri çeyrek Eboue ise zaten etmez. Onu da 1 sene sonra gönderirsin ama kadroya Tarık yazmazsın. Hoş Tarık’ı satamıyorduk da tabi senede 1.7 alıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Söylemek istediğim o değildi. Hepsi yetersiz ama paran yoksa sınırsız ve tek bir transfer döneminde 20 yeni oyuncu alarak bu yenilenmeyi yapamazsın.

En optimum kadroyu elde tutmak lazım bu durumda. Benim gözümde de Sabri 10 tane Tarık eder. Aynı Sabri çeyrek Eboue ise zaten etmez. Onu da 1 sene sonra gönderirsin ama kadroya Tarık yazmazsın. Hoş Tarık’ı satamıyorduk da tabi senede 1.7 alıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim de demek istediğim şu bir Eboue bulmadıktan sonra Tarık’a para vermekle Sabriye para vermek aynı şeyler. Şimdi bir Mariano bulduk ki bana göre Eboueden de iyi bir bek. O zaman onun arkasında linnes bekleyebilir. Dolayısıyla Tarık’a gerek olmadığı gibi Sabriye de gerek olmaz. Özellikle Sabri’nin hizipçi bir geçmişi olduğu da düşünülürse tudora sadece sabriyi gönderdiği için bile teşekkür etmeliyiz derim.

Bizim bekler Ve kanatlar çok iyi olucak asamoah Ve Mirallas gelirse

Asamoah=Latovlevicci
Mariano=Linnes

Feghouli:Yasin
Mirallas:Rodriguez

Fakat diğer mevkiler hala soru işareti mesela orta sahaya Fernando Ndiaye ye defansta Serdar maicona hücumdada Gomis Ve Belhanda ya yedek yok sağlam nerdeyse şöyle bişey yapmalıyız bence

Defansta Hakan balta geri kazanılmalı en azından olası bi sorunda Hakan ahmet Denayer gibi vitaminsizlerden iyidir orta sahada da de jong Ve donku kullanmamız lazım yedek olarak malum bütçe kısıtlı yoska bi 8 numara şart aslında orayada forvet arkası içinde mutlaka Emre akbaba alınmalı Belhanda yı zorlar o kumaş var

Kadronun Yedekler böyle olur en azından

Muslera-Carrasso
Mariano-Linnes
Maicon-Donk
Serdar-Hakan
Asamoah-Latovlevicci
Fernando-Dejong
Ndiaye-Selçuk
Feghouli-Yasin
Belhanda-Emre
Mirallas-Garry
Gomis-??????

Alınabilirse gomisede bş yedek oyuncu olmassa alt yapıdan ahmet sivri değerlendirilsin Ve bana göre

Tolga,Sinan,tarık,ahmet,koray,Eren bunlar futbolcu falan değil doğru şutlanmalı

Bu arada lassana boşta galiba 1+1 alınsa güzel olurdu Fernando Ve lassana yı orta sahaya Ndiaye yide forvet arkasına koyup yardırabiiriz kadro genişliği açısından da bir hayli iyi olurdu

Luis tamam da eto çok yaşlı pato veya balotelli olabilir özellikle balotelli

Çok para harcamamak adına dedim

Yoksa tabiki de yaşlı Etoo

Burada önemli olan bize bir devre oynayıp katkı vermesi

Esas forvet hamlesini ise sezon sonuna bırakabiliriz

Çünkü daha fazla alternatifimiz olacaktır

Çok para harcamamak adına dedim

Yoksa tabiki de yaşlı Etoo

Burada önemli olan bize bir devre oynayıp katkı vermesi

Esas forvet hamlesini ise sezon sonuna bırakabiliriz

Çünkü daha fazla alternatifimiz olacaktır

Abi eto senelik 4 alıyo zaten bonusları falan 5i bulur yani o paralara güzel bi forvet alırız bence zaten

hocayla tüpcü arasındaki dava sürdügü sürece bence tüpcü bizle ugrasacak yani hakem kıyımları bence devam edecek hocaya tepkilerinden dolayı

özellikle deplasman maclarında tetikci hakemleri atayacaklar bence

[FONT=&quot]Galatasaray’a Ocak ayında belirlediği 2 gözdesinden kötü haber geldi. Hem Kwadwo Asamoah, hem de Filipe Luis’in Ocak ayında Galatasaray’a transferi zora girdi. Juventus, Asamoah’a; A. Madrid, Filipe Luis’e ara transfer izni vermedi. (Hürriyet)[/FONT]

Galatasaray’a Ocak ayında belirlediği 2 gözdesinden kötü haber geldi. Hem Kwadwo Asamoah, hem de Filipe Luis’in Ocak ayında Galatasaray’a transferi zora girdi. Juventus, Asamoah’a; A. Madrid, Filipe Luis’e ara transfer izni vermedi. (Hürriyet)
turşusunu kursunlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt