Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Besiktasin fiyatli yolladigi oyuncularin hepsinden süphe duyuyorum.2 senedir yüksek Fiyatlara güya oyunculari sattilar,ama bu oyuncular ne hikmetse hepsi ya yarim sene sonra yada 1 sene sonra bedavaya geri göndüler(Demba Ba,Atinc Nukan,Gökhan Töre)aklima gelenler.Ben hicbir Takimin Cenk e o kadar Para verecegine inanmiyorum,birseyler dönüyor.2 senedir Transfer icin Para lazimken Besiktasa olmayacak Paralara oyuncular sattilar)yersen).

Oyuncu satamama konusunda zaten kronik sorunluyuz ama allahtan bu sene itibariyle iyi oyuncu alma konusunda aşama kaydettik. İnşallah terimle birlikte iyi oyuncu almaya devam edebiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Everton'dan beklerim öyle bir mallık adamlar Pickford'a bile 28 milyon € bayılmışlardı.

biz de dejongu,donku kadroda tutmaya calısıyoruz..büyük rezillik.bunların beli dönene kadar basaksehir şampiyon olur.

buraga niye gelmedi cluj fln grubdayken, herkese salliyordu gollerini, ronaldoyla yarisiyordu. reklam iside var demekki iyi pazarlayabiliyor tinerciler...

Burak o golleri 2012-13 sezonunda atti. O zamana kadar yapilmis en pahali transferler:

1. Cristiano Ronaldo - € 94 M (2009)
2. Zinedine Zidane - € 77.5 M (2001)
3. Zlatan Ibrahimovic - € 69.5 M (2009)
4. Kaka - € 67 M (2009)
5. Luis Figo - € 62 M (2000)

Dikkat edersen hep efsane denebilecek isimlere verilmis bu paralar, ve 10 yillik bir surecte olmus. O zamandan beri market cildirdi, yapilan bazi transferler:

1. Neymar - € 222 M
2. Ousmane Dembele - € 105 M
3. Paul Pogba - € 105 M
4. Gareth Bale - € 100 M
5. Gonzalo Higuain - € 90 M
6. Romelu Lukaku - € 85 M
7. Virgil van Dijk - € 84 M
8. Luis Suarez - € 82.3 M
9. James Rodriguez - € 78 M
10. Angel Di Maria - € 75.6 M

Anlayacagin uzere piyasa cildirdi. Yaptigin karsilastirma pek mantikli degil bu yuzden.

Sol bek transferi ile dönemi kapatırız.

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Transfer
Fernando
Feghouli - Badou - Belhanda - Rodrigues
Gomis

Subs: Linnes, Denayer, Tolga, Selçuk, Yasin, Eren.​

Siz menajerlere bok atiyorsunuz da fiko yillardir menajerlerin destegiyle pazarliyor oyuncularini

Cenk'i 28 milyon'a satarsa bize helal olsun demek düser

Gönderilecek ilk yabancının carrasco olması kadar saçma bişey olmaz. Donk de jonk lato dururken

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalyaspor'da Nasri'nin takımdan ayrılma isteğini söylemesinin ardından Jeremy Menez'de başka bir ekipte forma giymek isteğini menajeri aracılığıyla yönetime bildirdi [DHA]

[FONT=&quot]İspanya La Liga'da Haziran'da kontratı sona erecek kağıt üzerinde "Sıfır bonservis" futbolcular

[/FONT]
DSHwESgX0AEJDhl.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Burak o golleri 2012-13 sezonunda atti. O zamana kadar yapilmis en pahali transferler:

1. Cristiano Ronaldo - € 94 M (2009)
2. Zinedine Zidane - € 77.5 M (2001)
3. Zlatan Ibrahimovic - € 69.5 M (2009)
4. Kaka - € 67 M (2009)
5. Luis Figo - € 62 M (2000)

Dikkat edersen hep efsane denebilecek isimlere verilmis bu paralar, ve 10 yillik bir surecte olmus. O zamandan beri market cildirdi, yapilan bazi transferler:

1. Neymar - € 222 M
2. Ousmane Dembele - € 105 M
3. Paul Pogba - € 105 M
4. Gareth Bale - € 100 M
5. Gonzalo Higuain - € 90 M
6. Romelu Lukaku - € 85 M
7. Virgil van Dijk - € 84 M
8. Luis Suarez - € 82.3 M
9. James Rodriguez - € 78 M
10. Angel Di Maria - € 75.6 M

Anlayacagin uzere piyasa cildirdi. Yaptigin karsilastirma pek mantikli degil bu yuzden.

su an öyle bir soka ugrattinki beni, herseyi anladimda bu van djikin 84mil € olayi nedir arkadas bu saka olmali YOK ARTIK!!!!

[FONT=&quot]Fatih Terim telefon ile aradığı Kaan Ayhan'ı ikna etti. Kulübü ile görüşmeler başladı. İlk transfer Kaan olacak. (Fanatik)

H.o[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt