Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiko gibi baskanimiz olmadi yaw belese aldigi adami 28 milyon'a satacak

Mal gibi 2 yil ust uste sampiyon olmus hocasini da kovmadi milli takim istiyor diye

bizde dengesizlik var.hoca dengesiz,başkan dengesiz....kendi bacagımıza sıkıyoruz,iyi giden bişeyler oldugunda.

bizde dengesizlik var.hoca dengesiz,başkan dengesiz....kendi bacagımıza sıkıyoruz,iyi giden bişeyler oldugunda.

Dengesizlik degil sacma sapan insanlar tarafindan yönetiliyoruz

Üyeler arasinda fenerli de var bjkli da,Galatasaray tarihinin en iyi hocasina malum sahis diyebilecek kadar Seref yoksunu insanlar tarafindan yönetiliyor kulup sorunu uzakta aramaya gerek yok

Fiko,Ahmet Bulut mu neyse o menajer sayesinde hallediyor alım-satım işini.Hem kulüp hem menajer kazanıyor.Doğru veya yanlış olay bu.

Iyi günler renkdaslar uzun bir aradan sonra Bende Nöbete basladim.

İyi nöbetler :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çin'den Gervinho, Jackson Martinez, Alex Texeira gibi oyunculari ikna edip kiralayalim

Güvenç kurtar : Galatasaray asamoha yı ne yapacak. Mehmet ekiçi gibi bir senedir oynamıyor...

:) gülermisin ağlarmısın şimdi arkadaş.

1f4a5.png
Hakan Çalhanoğlu'ndan G.Saray iddialarına cevap: "Net konuşacağım, doğru değil. Sadece 6 aydır buradayım ve ayrılmaya niyetim yok. İtalyanca öğreniyorum ve İtalya'da güzel bir hayatım var. Bazen süre alamıyorum, ama bu ayrılacağım anlamına gelmiyor."

calhanoglu gelmiyor,cengiz zor.emre mor gelir büyük ihtimal.

calhanoglu yattı,cengiz zaten yatıktı.emre mor hoşgelesiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt