Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyide sende 8 numarada yok ki :)

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DR1eiikXkAE3CHV

tolga_cigerci_taraftarin_gonlunde_taht_kurdu_1473680581_2359.jpg

Four Premier League clubs have enquired about Atletico Madrid winger Nicolas Gaitan, reports AS.

According to AS, Southampton, Everton, Crystal Palace and West Ham have all made enquiries about his availability.

Haberin devaminda Fenerbahce de Gaitan ile ilgilendigini yaziyor, Atletico 15m istiyormus

Burada herkes görüşlerini söylemekte özgürdür de sen sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun. Ne zamandır dikkatimi çekiyor. Kusura bakma bana samimi gelmiyorsun. Fatih Terim transferden anlamaz lafı da tıpkı Fatih Terim taktikten anlamaz gibi bir safsatadan ibaret. Medyada dolaşan her isim üzerinden "Terim'e transferi bırakmayın" yazarsan kimse seni dikkate almaz. Bu nasıl bir önyargı, kibirdir ya? Getirdiği ve getiremediği oyuncular üzerinden bakıldıgında hocanın transfer tercihleri ortadadır. Her hoca transfer hatası yapar. Mourinho kendi elleriyle De Bruyne, Salah'ı gönderdi.

Fatih hocanın prime falan ihtiyacı yok, kapısına yalvarmaya Galatasaray taraftarı gitti, kendisi kulübe yalvarmaya gelmedi. Ne zaman çağırdılarsa geldi, üstelik bu sefer daha riskli bir dönemde bunu yaptı. Çünkü Galatasaraylılık refleksini kullandı, büyük maçlarda takımın ezilmesini hazmedemedi.

Bu kulüp elbette tek kişiye muhtaç değildir ancak başarı şansı daha yüksek olan birini tercih etmeye muhtaç kalmak denmez rasyonel seçim denir. Tudor gibi stajer bir köylü yerine abartısız söylüyorum Yılmaz Vural da antrenörümüz olsaydı iç sahada benzer futbolu oynardık. Devreyi de lider kapatırdık. Hatta en azından dış sahada bu kadar ezilmezdik. Büyük takım mentalitesinden anlamayan, baskıyı kaldıramayan ve 8 puanlık farkı eriten biri yerine elbette olası başarı durumunda en büyük puanı Fatih hoca alacak. Tudor, Başakşehir maçında Adebayor ile Denayer'i eşleştirecek, aynı hatayı Malatya karşısında da Boutaib karşısında yapacak kadar mal bir antrenördü. Çok iyi kondüsyon yüklüyorsa gitsin kondüsyonerlik yapsın.

Bu başlıkta teknik direktör tartışacak değilim ama daha iyi anlaşılabilsin diye söylüyorum. Bu transfer döneminde ilk defa sadece profesyoneller devreye girerek oyuncu tespiti yapıldı. Tudorun dediğine Cenk onun dediğine scouting ekibi Karşı çıkabildi ve sonuç ortada. Bence lato hariç (ki o da son dakikada asamoahın yerine geldi) hepsi bir seviyede fayda verdi. Terim transferden anlamaz dediğim taktikten anlamaz ile aynı durum değil. Onun döneminde kimse onun sözünün üstüne söz söyleyemez ve dolayısıyla mantıklı dahi olsa onun dediği haricinde bir isim gündeme gelmez. Bunu hepbirlikte göreceğiz inşallah yanılırım.

Terimin kebapçı kavgası sonrası nasıl gözden düştüğünü basından hepberaber okuduk. Hem bazı milli futbolcularca, hem federasyon hem de siyasi mecrada üstü çizildi. Bosna Hersek dışında bir teklif de olmadı kendisine. Ve en çok değer gördüğü camiaya gelmek ve kaybettiği prestiji yeniden kazanmak için fırsat kolladı. Büyük takımlara yenildiğimizde en ufak bir üzüntü duyduğuna zerre kadar inanmıyorum. Özellikle bunu geçiniz lütfen. Evet kimse yalvarmadı ama yönetimin ne denli basiretsiz olduğunu kendisi de biliyordu. Taraftarın kapısının önüne gitmesini de özellikle yadırgıyor ve bu yüzden yazıyorum. Tüm taraftarla ultraslandan ibaret değil. Terimi koşulsuz seven kadar hatalı olduğunda eleştirebilecek Galatasaray taraftarlarının da var olduğunu gösterebilmek için.

Ben Tudora büyük teknik direktör demedim ama kesinlikle birgün büyük takım seviyesine çıkabilecek potansiyelde biri. 8 puanı yapan da onun takımı eriten de. Yılmaz Vural ile kıyas konusunda ise yorum dahi yapılmaz bence. Yılmaz Vural dediğimiz adamın futbolu bildiğini değil izlediğini bile tahmin etmiyorum ben.

Tüm forum takipçilerinden verdiğim rahatsızlık nedeniyle özür dilerim ama çok sevdiğim Galatasarayımın birilerinin tekeline bırakılmasına karşıyım!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Kaplan

Galatasaray’da sol bek için Aziz Behich gündemde, Bursaspor da teklife sıcak bakıyor.

Saka gibi, Asamoah'in alternatifi Aziz Behich he...

Görüşlerimi söylüyorum ve bu herkese mantıklı gelmeyebilir. Benim fikrim şu eğer aslolan galatasaraylılık ise Terim üçüncü dönemde cepheye gider gibi milli takıma gittiği zaman kredisini bitirmiştir. Ordan kovulup da tekrar prim yapma ihtiyacı hissettiği zaman da dönüp yine Galatasaray’ı kullanarak hiç birşey olmamış gibi “nerde kalmıştık” tripleriyle ahkam keseceğini sanıyorsa meydanın boş olmadığını görmelidir. Siz “yahu sen sade bir taraftarsın senin sesini kim duyar” diyebilirsiniz ama herkes şunu bilmeli ki bu büyük camia liselilere ait olmadığı gibi ultraslana da ait değil. O yüzden tarafımız Galatasaray’dan başkası değil Tudor gider başkası gelir ama bu takım asla ve asla bir kişiye muhtaç olmaz. Sırf olmadığını göstermek için getirilmemeliydi terim. Ama tabi ki yönetimin acizliği ve basiretsizliği yüzünden, saha içinden ziyade saha dışında berbat yönetilmemiz yüzünden bu hale geldik ve sanki çok kötü bir durumdaymışız gibi tüm yetkiyi terime vererek gel bizi kurtar diyoruz. Yahu bu takım zirve ortağı, kadrosu bir iki eksik dışında (ki bu eksikler görüldü ve çalışmalara başlandı çok önceden) iyi ve özellikle iç sahada tempolu saldırgan bir futbol oynuyordu. Kondüsyonu da üst seviyedeydi. Şimdi sene sonunda başarı yine Terime mal edilecek ama başarısızlık durumunda “ancak bu kadar toparlayabildi, terimin takımı değildi” gibi laflarla yine revizyon goygoyu başlayacak. Benim isyanım bunadır!!!

Ne kadar çok Tudor yalayıcısı var bu forumda ya. Hala kondisyonu üst seviyeydi diyor. Başakşehir ve Beşiktaş deplasmanlarında gördük süper kondisyonu. Herkes dökülüyordu. Terim’den başka herkes yalan bunu herkes anlamalı. Terim’den başka kim gelirse gelsin başarı gelmeyecek bunu anlayın. Nasıl Beşiktaş Şenol’suz 10 yılda bir şampiyon olabiliyorduysa biz de Terim’siz 5-6 yılda bir şampiyon oluyoruz. Bu büyük takım için olağan bir durum değil. Hiçbir yabancı hoca zaten şu anda ligi kazanabilecek düzeyde değil. İstersen Guardiola’yı getir bu kadroyla bu ligde istediğini oynatıp şampiyon olamaz. Kimler geldi bu lige ama kimse yerli hocalar kadar başarılı olamıyor. Bu da büyük bir gerçek. Yabancı futbolcu yerli hoca kombinasyonu en doğru kombinasyon. Yerli hoca olarak da bizi başarıya ulaştıracak yegane insan Terim’dir. Artık emekli olana kadar takımın başında kalmalıdır. O giderse yine şanpiyonluk haram bize. Bunu da bilin yani. “Terim olmasa başarılı olamaz mıydım sanki ya?” falan diye sorarsanız eğer evet olamazdık kardeşim. Nasıl Fenerbahçe Ersun sonrası çöktüyse aynısı bizim için de geçerli olur.

Carole > Behiç. Behiç kadar boş topçu yok. Bakmayın bu sene goller attığına. Terim inşallah böyle bir oyuncu istemez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cengiz ve Emre dışında yerli oyuncu alınmamalı. Aziz’i alsak da Linnes’den iyi performans vermez bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt