Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sene sonra atsan atılmaz satsan satılmaz bir adam haline gelir. Bir de yabancı statüsünde. Terim transfer işinden anlamıyor bu çok açık ve net. Bu dönemde Tudoru arayacağız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fazla dikkat çekiyorsun. Terim gelene kadar mesaj sayın ortadaydı şimdi aynı tip mesajları atıp duruyorsun. Yok Tudor'u arayacağız yok Terim transferden anlamaz falan. Başka bir fikrin yok mu senin? Senin gibi 1-2 üye daha var ama ortalığı bulandırmaya çalışan.

Göztepe maçını kaybedip , berbat 1 kamp dönemi geçirip , oyuncuları mental olarak iyice bitirdikten sonra td değişikliği neye yarıyacaktı

Göztepe’yi kesin yenerdik ki zaten iç sahada çok iyi bir performansımız vardı. Ayak tenisiyle geçecek bir kamp dönemi sonrası ben de oyuncu olsam ben de mutlu olurdum. Bir de işin hasan Şaş vs. YERLİ sevici sözde evlat tayfası var ki Yasin’i Selçuk’u ve diğer çöplük tayfayı mental olarak düzeltir sadece.

Ne aziz behichi ya hala akıllanmadınız mı yabancı sınırı gelmediği sürece tamamen saçmalık olur... Asamoah işinin olmayacağı belliydi biz hangi topçuyu 6 ay sonraya bekletebildik ki şimdiye kadar ? O an müthiş bir fırsat transferiydi olmadı ve şu anda olmuyor.. Artık asamoahın peşini bırakıp adam gibi bir sol bek bakmamız lazım..Şu kadronun olmazsa olmazdır sol bek gerekirse başka takviye yapılmasın.. Derbi özürlüsü olmamıza rağmen birine 2 birine 5 puan çaktık sol bek dışında takım yeterli lig için

Beyler ben bir duyum aldım. Menajer tipinde bir arkadaş yüzde bitmese de bu iş yüzde 99 bitmiş.

Hatta ve hatta...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Güvenilir bir kaynağı olduğunu düşünen üyelerimiz duyumlarını önce forum yönetimiyle paylaştığı ve duyumun gerçekliğine bizleri inandırdığı takdirde forumda haberini paylaşabilecektir.

Ayrıca Transfer Nöbeti konusu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

GSCimbom Yönetimi​

Favori Mesajim

Bursaspor'un sol beki Aziz Behich, Galatasaray'ın transfer listesinde Kwadwo Asamoah'ın alternatifi olarak yer alıyor. (beIN SPORTS)

dvg9q3oryokc1vvskfhahgqw3.jpg

H.O

Behich gelirse Latoya rahmet okutur böyle bir mallık yapılacağını sanmıyorum ama

Fazla dikkat çekiyorsun. Terim gelene kadar mesaj sayın ortadaydı şimdi aynı tip mesajları atıp duruyorsun. Yok Tudor'u arayacağız yok Terim transferden anlamaz falan. Başka bir fikrin yok mu senin? Senin gibi 1-2 üye daha var ama ortalığı bulandırmaya çalışan.

Görüşlerimi söylüyorum ve bu herkese mantıklı gelmeyebilir. Benim fikrim şu eğer aslolan galatasaraylılık ise Terim üçüncü dönemde cepheye gider gibi milli takıma gittiği zaman kredisini bitirmiştir. Ordan kovulup da tekrar prim yapma ihtiyacı hissettiği zaman da dönüp yine Galatasaray’ı kullanarak hiç birşey olmamış gibi “nerde kalmıştık” tripleriyle ahkam keseceğini sanıyorsa meydanın boş olmadığını görmelidir. Siz “yahu sen sade bir taraftarsın senin sesini kim duyar” diyebilirsiniz ama herkes şunu bilmeli ki bu büyük camia liselilere ait olmadığı gibi ultraslana da ait değil. O yüzden tarafımız Galatasaray’dan başkası değil Tudor gider başkası gelir ama bu takım asla ve asla bir kişiye muhtaç olmaz. Sırf olmadığını göstermek için getirilmemeliydi terim. Ama tabi ki yönetimin acizliği ve basiretsizliği yüzünden, saha içinden ziyade saha dışında berbat yönetilmemiz yüzünden bu hale geldik ve sanki çok kötü bir durumdaymışız gibi tüm yetkiyi terime vererek gel bizi kurtar diyoruz. Yahu bu takım zirve ortağı, kadrosu bir iki eksik dışında (ki bu eksikler görüldü ve çalışmalara başlandı çok önceden) iyi ve özellikle iç sahada tempolu saldırgan bir futbol oynuyordu. Kondüsyonu da üst seviyedeydi. Şimdi sene sonunda başarı yine Terime mal edilecek ama başarısızlık durumunda “ancak bu kadar toparlayabildi, terimin takımı değildi” gibi laflarla yine revizyon goygoyu başlayacak. Benim isyanım bunadır!!!

transferi yapmaya çalışan,menajeri ile görüşen kim acaba?eskiden cenk ergün'dü peki ya şimdi kim ya da öyle biri var mı şuan?

Görüşlerimi söylüyorum ve bu herkese mantıklı gelmeyebilir. Benim fikrim şu eğer aslolan galatasaraylılık ise Terim üçüncü dönemde cepheye gider gibi milli takıma gittiği zaman kredisini bitirmiştir. Ordan kovulup da tekrar prim yapma ihtiyacı hissettiği zaman da dönüp yine Galatasaray’ı kullanarak hiç birşey olmamış gibi “nerde kalmıştık” tripleriyle ahkam keseceğini sanıyorsa meydanın boş olmadığını görmelidir. Siz “yahu sen sade bir taraftarsın senin sesini kim duyar” diyebilirsiniz ama herkes şunu bilmeli ki bu büyük camia liselilere ait olmadığı gibi ultraslana da ait değil. O yüzden tarafımız Galatasaray’dan başkası değil Tudor gider başkası gelir ama bu takım asla ve asla bir kişiye muhtaç olmaz. Sırf olmadığını göstermek için getirilmemeliydi terim. Ama tabi ki yönetimin acizliği ve basiretsizliği yüzünden, saha içinden ziyade saha dışında berbat yönetilmemiz yüzünden bu hale geldik ve sanki çok kötü bir durumdaymışız gibi tüm yetkiyi terime vererek gel bizi kurtar diyoruz. Yahu bu takım zirve ortağı, kadrosu bir iki eksik dışında (ki bu eksikler görüldü ve çalışmalara başlandı çok önceden) iyi ve özellikle iç sahada tempolu saldırgan bir futbol oynuyordu. Kondüsyonu da üst seviyedeydi. Şimdi sene sonunda başarı yine Terime mal edilecek ama başarısızlık durumunda “ancak bu kadar toparlayabildi, terimin takımı değildi” gibi laflarla yine revizyon goygoyu başlayacak. Benim isyanım bunadır!!!

Burada herkes görüşlerini söylemekte özgürdür de sen sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun. Ne zamandır dikkatimi çekiyor. Kusura bakma bana samimi gelmiyorsun. Fatih Terim transferden anlamaz lafı da tıpkı Fatih Terim taktikten anlamaz gibi bir safsatadan ibaret. Medyada dolaşan her isim üzerinden "Terim'e transferi bırakmayın" yazarsan kimse seni dikkate almaz. Bu nasıl bir önyargı, kibirdir ya? Getirdiği ve getiremediği oyuncular üzerinden bakıldıgında hocanın transfer tercihleri ortadadır. Her hoca transfer hatası yapar. Mourinho kendi elleriyle De Bruyne, Salah'ı gönderdi.

Fatih hocanın prime falan ihtiyacı yok, kapısına yalvarmaya Galatasaray taraftarı gitti, kendisi kulübe yalvarmaya gelmedi. Ne zaman çağırdılarsa geldi, üstelik bu sefer daha riskli bir dönemde bunu yaptı. Çünkü Galatasaraylılık refleksini kullandı, büyük maçlarda takımın ezilmesini hazmedemedi.

Bu kulüp elbette tek kişiye muhtaç değildir ancak başarı şansı daha yüksek olan birini tercih etmeye muhtaç kalmak denmez rasyonel seçim denir. Tudor gibi stajer bir köylü yerine abartısız söylüyorum Yılmaz Vural da antrenörümüz olsaydı iç sahada benzer futbolu oynardık. Devreyi de lider kapatırdık. Hatta en azından dış sahada bu kadar ezilmezdik. Büyük takım mentalitesinden anlamayan, baskıyı kaldıramayan ve 8 puanlık farkı eriten biri yerine elbette olası başarı durumunda en büyük puanı Fatih hoca alacak. Tudor, Başakşehir maçında Adebayor ile Denayer'i eşleştirecek, aynı hatayı Malatya karşısında da Boutaib karşısında yapacak kadar mal bir antrenördü. Çok iyi kondüsyon yüklüyorsa gitsin kondüsyonerlik yapsın.

Son düzenleme:
Bu Başakşehir kadar amatörce sosyal hesap kullanan bir ekip yok,Güya marjinal olmaya çalışıyorlar ama sıçıp batırıyorlar,2-3 sene sonra kaybolup gidecek bir takım için fazla gereksiz bir kullanım

gidip tsubasa veya fredi kruger izleyim ya da friends

bize çalımları durdurulamayan bi futbolcu alın,bize aslan gibi bi solbek alın,bize mirallası alın lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt