Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalbert çok iyi olurdu. Kiralayabilme şansımız da fazlasıyla vardı ama bu sezon 3. bir takımda forma giyemez. Sezon başı Nice formasıyla da maça çıkmış.

donku osmanlıspor ve advocatın takımı istiyomuş.elveda deme vakti

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

albayrak geri dönmüş lan

Herkes Asamoah diyor ama yaşına ragmen benim favorim F. Luis. Gelirse fark yaratır. Adriano nun kral oldugu bir ülkede gözler solbek görür..

Ofansif orta saha isteyen Fatih Terim, Hatem Ben Arfa için rapor istedi. Son durumunu sordu. Ben Arfa'nın menajeri görüşme talep etti. (AMK-ÖZEL)
Ben Arfa ile yolları ayıracak olan PSG bu transferde sorun çıkarmayacağını menajerine iletti. Ben Arfa kanadı Terim ile görüşme talep etti. (AMK)

almayacagız ama haber işte

Fatih Terim 4 transfer istediğini bildirdi. (Milliyet)

Asamoah konusunda bizi cezbeden şey maliyetinin uygun olması ve birçok pozisyonda oynayabiliyor olması. Özellikle orta sahayı yedekleyebilmesi. Çok da üst düzey bir sol bek değil yoksa.

Savaş Çorlu: Fatih Terim'in önceliği sol bek. Sol bek transferi kampa yetiştirilecek. 2 yerli 2 yabancı oyuncu isteniyor. 4 transfer yapılıp sezon kapatılacak.

Savaş Çorlu: Fatih Terim raporunu yönetime iletti. 4 transfer istediğini bildirdi.

h.o.

giphy.gif

çok sevindim , hep istediğim transferdi mübarek güne nasip oldu !

Kim duhul etti ekibimize.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
@kara_duk

Gs için sol bek adayları arasında Dalbert'i okudum. Eğer gelirse sol kanadı tek başına kapatır. Otoban yapar orayı

@kara_duk adlı kullanıcıya yanıt olarak
Muazzam bir oyuncu bence geçen yıl Nice'de psg'ye karşı sınırlarını zorlayan bir futbol oynamıştı. Sol tarafı Dalbert-Mirallas yaparlarsa fena olur sağ tarafları zaten iyi.

bu dalbert iyi mi lan bu kadar,fenerliler bile övmüş

@kara_duk

Gs için sol bek adayları arasında Dalbert'i okudum. Eğer gelirse sol kanadı tek başına kapatır. Otoban yapar orayı

Muazzam bir oyuncu bence geçen yıl Nice'de psg'ye karşı sınırlarını zorlayan bir futbol oynamıştı. Sol tarafı Dalbert-Mirallas yaparlarsa fena olur sağ tarafları zaten iyi.

Futboldan anlasalar Feneri tutmazlardı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olım adam yarım sezon oynayamıyormuş neyin kafasını yaşıyoruz fmdeki gibi tatile çıkamıyoruz maalesef

@kara_duk

karabuklu degilmi bu arkadas

dalbert ve sidchleyden biri iyi olur,yetenekli diyolar.tabi asamoah olmazsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt