Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Galatasaray'lidir kardesim. Ali Sami Yen'e veda ederken aglayan kisi niye boyle bir caba icine girsin ki ? Degerimizi kaybetmemeliyiz.
öyle Galatasarayli olmaz olsun...
hem ben Arda o cabaya girecek demedim ama adamin karakteri dedigim seyi yapmasina müsait
emre ve seytan abisinden bir iki gaz aldimi Terime homurdamaya baslar yine
o yüzden insallah tinercilere gider

Evet bugün bir bomba patlayacak gibi görünüyor.

Dursun Özbek liste teslimi ile birlikte kapa yıldız bir oyuncu bildirip şov yapacakmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Rıdvan Dilmen:"Galatasaray'ı konuşurken gözleri doluyor Arda'nın... Kendisi hakkında camia ve taraftarlar arasından çıkan çatlak sesler onu çok üzüyor. 'Galatasaray benim yuvam, ben onlara ne yaptım' diyor.Fatih Terim hakkında ise o bizim hocamız, o iyi olsun diyor."(Sabah)[/FONT]

Yazik. Gelsin Kocakafa

Galatasarayı özlediğinden değildir o kankalarının hepsi burada onlarla takılmayı özlemiştir beyefendi. Ne yaptığını hala idrak edemiyorsa zaten pişkindir. Eskiden çok severdim ama trde başka bir takıma giderek gözümde belözoğlu misyonunu tamamlamasını bekliyorum.

[FONT=&quot]Rıdvan Dilmen:"Galatasaray'ı konuşurken gözleri doluyor Arda'nın... Kendisi hakkında camia ve taraftarlar arasından çıkan çatlak sesler onu çok üzüyor. 'Galatasaray benim yuvam, ben onlara ne yaptım' diyor.Fatih Terim hakkında ise o bizim hocamız, o iyi olsun diyor."(Sabah)[/FONT]

Yazik. Gelsin Kocakafa
Arda efendi gazeteci döverken seni bu uçağa alanın diyordu o ne olacak peki
Şimdi kiviriyor

J.Moutinho kadromuza ihtiva edilmelidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah olmuyorsa Dalbert/Criscito/Antonelli üçlüsünden birine çökelim

Bırakın sözde adam ağlayıp dursun.Ne hali varsa görsün.Yallah başka kapıya!

Ooooo hayırlı olsun , akşama dursun bir bomba patlatacak deniyordu ama bu kadar erken beklemiyordum.

Sürpriz bir isim , çok güç katacak..

Daha sezon başında kaç milyon euro bonservis bedeli verdiler adama.Gelmez bence.Gün yüzü görme Dursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt