- 2 Nisan 2012
- 43.317
- 22.313
- 2.888
S.A.
Asumuah geldi mi?
Asumuah geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle Galatasarayli olmaz olsun...Arda Galatasaray'lidir kardesim. Ali Sami Yen'e veda ederken aglayan kisi niye boyle bir caba icine girsin ki ? Degerimizi kaybetmemeliyiz.
Serdar Gürler iyi bir sezon geçiriyor
Yasin giderse yerini onunla doldurmak lazım[/QUOTE Can BÜYÜK
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Timsah gözyaşları diyelimArda Galatasaray'lidir kardesim. Ali Sami Yen'e veda ederken aglayan kisi niye boyle bir caba icine girsin ki ? Degerimizi kaybetmemeliyiz.
[FONT="]Rıdvan Dilmen:"Galatasaray'ı konuşurken gözleri doluyor Arda'nın... Kendisi hakkında camia ve taraftarlar arasından çıkan çatlak sesler onu çok üzüyor. 'Galatasaray benim yuvam, ben onlara ne yaptım' diyor.Fatih Terim hakkında ise o bizim hocamız, o iyi olsun diyor."(Sabah)[/FONT]
Yazik. Gelsin Kocakafa
Arda efendi gazeteci döverken seni bu uçağa alanın diyordu o ne olacak peki[FONT="]Rıdvan Dilmen:"Galatasaray'ı konuşurken gözleri doluyor Arda'nın... Kendisi hakkında camia ve taraftarlar arasından çıkan çatlak sesler onu çok üzüyor. 'Galatasaray benim yuvam, ben onlara ne yaptım' diyor.Fatih Terim hakkında ise o bizim hocamız, o iyi olsun diyor."(Sabah)[/FONT]
Yazik. Gelsin Kocakafa