Görüşlerimi söylüyorum ve bu herkese mantıklı gelmeyebilir. Benim fikrim şu eğer aslolan galatasaraylılık ise Terim üçüncü dönemde cepheye gider gibi milli takıma gittiği zaman kredisini bitirmiştir. Ordan kovulup da tekrar prim yapma ihtiyacı hissettiği zaman da dönüp yine Galatasaray’ı kullanarak hiç birşey olmamış gibi “nerde kalmıştık” tripleriyle ahkam keseceğini sanıyorsa meydanın boş olmadığını görmelidir. Siz “yahu sen sade bir taraftarsın senin sesini kim duyar” diyebilirsiniz ama herkes şunu bilmeli ki bu büyük camia liselilere ait olmadığı gibi ultraslana da ait değil. O yüzden tarafımız Galatasaray’dan başkası değil Tudor gider başkası gelir ama bu takım asla ve asla bir kişiye muhtaç olmaz. Sırf olmadığını göstermek için getirilmemeliydi terim. Ama tabi ki yönetimin acizliği ve basiretsizliği yüzünden, saha içinden ziyade saha dışında berbat yönetilmemiz yüzünden bu hale geldik ve sanki çok kötü bir durumdaymışız gibi tüm yetkiyi terime vererek gel bizi kurtar diyoruz. Yahu bu takım zirve ortağı, kadrosu bir iki eksik dışında (ki bu eksikler görüldü ve çalışmalara başlandı çok önceden) iyi ve özellikle iç sahada tempolu saldırgan bir futbol oynuyordu. Kondüsyonu da üst seviyedeydi. Şimdi sene sonunda başarı yine Terime mal edilecek ama başarısızlık durumunda “ancak bu kadar toparlayabildi, terimin takımı değildi” gibi laflarla yine revizyon goygoyu başlayacak. Benim isyanım bunadır!!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi