Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berbat bir transfer bile değil Evra,ölücülük bazen iyidirde 40 yaşındaki adamada yapmazsın yaw bunu.Sezonlardır serbest düşüşte,yaşlı ve kesinlikle kafası bozuk cidden Carole-Linnese ok

Hocamız kafası bozukları sever.

Muslera

Mariano - Maicon - Serdar - Evra

Ndiaye - Fernando - Belhanda

Feghouli - Gomis - Rodrigues

Son düzenleme:
Bizim ciddi manada sol bek ihtiyacımız var çok ciddi manada.

Tüm büyük maçlarda yediğimiz goller bunların kademe hatasından oluyor. Bıktık artık.

Gerekirse iki adam kiralasinlar.

Yukarda yazdigim 11e bakinca birsey eksik gibi, tek basina maci alabilen bir oyuncu lazim, Gaitan gibi biri... Rodrigues Yasin Sinan onemli maclarda guven vermiyor

DSPv_cdW4AA0ZoX.webp

Başkanımız birikim yapıp transfere aktarmayı düşünüyor sanırım. Üzücü..

Evra denemeye değer bir kumar. Başka çaremiz yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyim sana iki çift lafım var sağ bek diye diye kralını getirdik biraz da sol bekte deneyelim şansımızı bakalım bence hiç ismi geçmemiş biri gelecek gibi geliyor umarım o adı geçmeyen adam iyi biridir.

Gece parlaklıktan gözümüz kanıyor bunun için bi çare istedik olur verdi sayın Danyal, kar yağma olayını reddetti sonuç ortada :D

Guilherme Siqueira son durumu nedir acaba? Kulüpsüz olması ilginç geldi bana. Asamoah ve Luis kalibresinde bir isim olmuyorsa Evra veya Siqueira'nın alınmasına itiraz etmem sezon sonuna kadar. Yeter ki Aziz Behich gibi hatalar yapılmasın.

foruma kar yagdiran insana tesekkür ederim.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

acayip siki.... olmus

bu arada flood önleme ne

Evra : "Genç oyuncular beni Patrice Evra olarak değilde, komik Patrice olarak tanısınlar istiyorum."

foruma kar yagdiran insana tesekkür ederim.

acayip siki.... olmus

bu arada flood önleme ne
Normalde fazla mesaj peş peşe atılınca flood oluyor. Anlamı bu yani mesajlı bölümlerde İnternete.
Data flood da var ama o önemli değil burada şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt