Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano________________Asamoah
Feghouli________________Mirallas
__________Gomis_Love

Her maç +18 olur.

love şampiyonluk için gelsin diyorum,daha rahat olmamız için hücumda.ama doumbia ve ahmed musa da alınabilcek durumda şu an.kiralık olarak bilhasssa...

Tottiye teklif sunalım , madem amaç 30 küsur yaşındakileri takıma kazandırmak. Forvet hattında daha iyisini bulamak

1664978_w2.jpg
offfffffffffffffffff sırılsıklam oldum rengdas..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mariano________________Asamoah
Feghouli________________Mirallas
__________Gomis_Love

Her maç +18 olur.

Allah bilir, göbeğe de Fernando-Belhanda düşünüyorsundur. Takımı defansif yönden çökerttiğinin farkında mısın sayın Fikret?!:confused::asd22::DD...

şu gençler için fatih terim büyük bi şans.ama umarım bu sene sampiyon oluruz da hocanın sözleşmesini uzatırız.mustafa kapı,bozan uymaz(geçen messi golü attı),ali yavuz kol,süleyman luş gibiler için uzatılmalı o sözleşme.2000 dogumluları saymadım bile.çünkü onlar şanslı ve cok calısmalı.

En iyi defans atak dır

F.Terim

Ana fikir olarak doğrudur ama öndeki altı futbolcudan sadece biri defansif yönü kuvvetli olursa +18 i tersten görmek ihtimalini Terim Hocamız da göze almak istemez. Fernando da bir insan ki bunun sakatlığı, cezası filan da var. Behemahal tövbe istiğfar etmen gerekiyor!:oley::D...

belhandadan kurtulmak lazım büyük kazık oldu
5e falan okutabilirsek zararına kurtulalım,kaldığı her an zarardır
forvet alıp 442ye dönmeliyiz
love iyi transfer olur da almak zor

muslera
mariano maicon serdar evra
feghouli ndiaye fernando gary
gomis love

bu yıl şampiyonluk için yeterli

bjkde tolgay ve oguzhanın üstlendiği görevi bi süre sonra orkan üstlenebilir.bizim gelecegin yıldızı diye beklediğimiz atalay fiziken cok geride,yoksa yetenek olarak üst düzey.umarım gelişir fiizk açıdan.yoksa yazık olacak kendisine.

yunus fizik olarak en kötüsüydü içlerinde,çok çalışmayla belli bi seviyeye geldi.recep zaten domuz gibi ve kampa da götürülcek büyük ihtimal.ozan ve abdulsamed ise cok zayıf hala.kilo sorunu var ciddi.

hoca amerikadan dönsede şu palavra sallama haberlerden kurtulsak bari.

bjkde tolgay ve oguzhanın üstlendiği görevi bi süre sonra orkan üstlenebilir.bizim gelecegin yıldızı diye beklediğimiz atalay fiziken cok geride,yoksa yetenek olarak üst düzey.umarım gelişir fiizk açıdan.yoksa yazık olacak kendisine.

yunus fizik olarak en kötüsüydü içlerinde,çok çalışmayla belli bi seviyeye geldi.recep zaten domuz gibi ve kampa da götürülcek büyük ihtimal.ozan ve abdulsamed ise cok zayıf hala.kilo sorunu var ciddi.
Atalay geriye gitmiş diyorlar nedense sakatlık sonrası. İnşallah harcamaz yeteneklerini.
Ozan kabak bunların arasında olan en iyisi ama fiziki eksikleri var işde. Çocuk avrupa da wonderkid listesine girdi yani.

Recep gül super lig Anadolu futbolcusu olur belki. Yunus bizim takımda belki süre ala bilir ilerde.
Abdulsamed kusuruma bakmasın ama ptt seviyesinde maalesef şimdilik.

Love basan ve koşan bir oyuncu değil.
Tek vuruşlari gayet iyi ama gomis ile nerdeyse aynı özeliklere sahip.

Çift forvet oynuyorsan eğer yaş ortalamaları 33 olamaz.

Gomis olmasa love alinabilirdi ama Elimizde Gomis olduğu için love çok gereksiz bie transfer olur.
Para,enerji ve şampiyonluk kaybı olur.

Çift forvet için bize orta boylu,hızlı,pirpir ve kanat özelliği olan bir isim lazım.

Transferi, terim'e bırakırsak eğer paralar yine çöpe ve komisyona gidecek.

Bıktık artık bi yanlış ve manager transferlerinden.

Gün yüzü görme DURSUN!
Katılıyorum

Muslera Mariano Maicon Serdar Asamoah Fernando Ndiaye Garry Feghouli Love Gomis

Atalay geriye gitmiş diyorlar nedense sakatlık sonrası. İnşallah harcamaz yeteneklerini.
Ozan kabak bunların arasında olan en iyisi ama fiziki eksikleri var işde. Çocuk avrupa da wonderkid listesine girdi yani.

Recep gül super lig Anadolu futbolcusu olur belki. Yunus bizim takımda belki süre ala bilir ilerde.
Abdulsamed kusuruma bakmasın ama ptt seviyesinde maalesef şimdilik.

atalay düzelir ya.potansiyelini kaybetmez asla,önemli olan devamlı çalışması şu asamada fiziki açıdan.recep daha 17sine yeni bastı abi,kaliteli bikaç futbolcunun yanında görmek lazım onu.cok yetenekli.recep sol ayaklı bi de.yunus ise benim en begendim futbolcu 2000 dogumlulardan.özel bi yetenek,o da sol ayaklı.ozan kabakta sol ayaklı bi stoper.abdulsamedi ben de begenmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt