Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hehehe 23 yasinda genc deniliyor dusseldorflu oyuncu

Hayır devre arası bildiğiniz hızlı genç forvet var da mı Love'a burun kıvırabiliyorsunuz ? Yarım sezonluk uygun fiyata gelsin katkı sağlar veya sağlamaz bunu bilemezsiniz. Bu tipler 11/12de Necati'ye de karşı çıkan tiplerdendir eminim.

Savunma yönünde alternatifler aynı seviyede artırılabilirse 2000 ve 2003'ün de önünde bir grup olacaklar inşallah. #2006

Gökay Akpınar

DRzgG6VW4AEflIn.jpg

GS Futbol AkademisiOnaylanmış hesap @GSfutbolakademi
U12 takımımız bugün Florya Metin Oktay tesislerimizde oynadığı müsabakada Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Tebrikler Yavru Aslanlar
1f981.png

02:28 - 24 Ara 2017

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Hayır devre arası bildiğiniz hızlı genç forvet var da mı Love'a burun kıvırabiliyorsunuz ? Yarım sezonluk uygun fiyata gelsin katkı sağlar veya sağlamaz bunu bilemezsiniz. Bu tipler 11/12de Necati'ye de karşı çıkan tiplerdendir eminim.

ahmed musa

İş yapar mı? Belhanda'yı mecburiyetten yazdım Rodrigues'de olabilir

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunma yönünde alternatifler aynı seviyede artırılabilirse 2000 ve 2003'ün de önünde bir grup olacaklar inşallah. #2006

Gökay Akpınar

DRzgG6VW4AEflIn.jpg

GS Futbol AkademisiOnaylanmış hesap @GSfutbolakademi
U12 takımımız bugün Florya Metin Oktay tesislerimizde oynadığı müsabakada Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Tebrikler Yavru Aslanlar
1f981.png

02:28 - 24 Ara 2017

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

ahmed musa

Bize verirlerse ne ala :D Ama dediğim gibi yok denecek kadar az. Love gelirse de çok katkı verir. Yok yaşlıymış yok gomisle aynıymış :D Ne içiyosunuz arkadaş siz dün geceden beri ? Eren ve Sinan'a güveniyo musunuz gerçekten ? Gelirse iyi olur diyorum sadece.

Vagner Loveyi ben Alanyaya gelmeden önce bile istiyordum. Normalde ligden alınacak yabancılara bile karşıyımdır ama Love-Eto'o-Adebayor ayarındaki oyunculara bu ligden gözüyle bakmam. Kesinlikle hamle oyuncusu olarak müthiş olur. Kaan Ayhan klübe oyuncusu olarak iş görür. Tolga gibi o. 11'de oynarsa eleştirirsin ama yedek durursa iyi alternatif dersin. Düşük maaşa gelsin sıkıntı yok. Asamoahda olmuyorsa Dalberti zorlayalım oda olmazsa Evra götürür bizi Mayısa kadar

Muslera
Mariano Maicon Serdar Santon
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Mirallas
Gomis

İyi olabilir Santon 1 Milyona biter İnterde hem oynamıyor hemde sözleşmesi bitiyor ters ayaklı olması biraz sıkıntı ama Linnesten falan çok daha iyi oyuncu bence

Galatasaray'dan yeni Asamoah harekatı

Süper Lig'in ilk yarısını 35 puan ile ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da transfer harekatı sürüyor.

Sezon başından bu yana listenin ilk sırasında olan Kwadwo Asamoah konusunda Sarı Kırmızılılar'ın bu hafta yeni bir girişimde bulunması bekleniyor. Torino ekibiyle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Ganalı oyuncu bu sezon 8'i lig 1'i İtalya Kupası olmak üzere çıktığı 9 maçta 1 asistlik performans sergiledi.

Fatih Terim'in başa geçmesiyle birlikte Galatasaray'da büyük değişim yaşanıyor. Özellikle Tudor döneminde forma şansı bulamayan Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş'ün son 2 maçta göstermiş olduğu performans dikkat çekti. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olanYasin için Galatasaray Yönetimi'nin tecrübeli teknik adamdan gelecek rapora göre hareket edeceği öğrenildi.

Öte yandan 7 Ocak'ta 2. yarı hazırlıklarına başlayacak Galatasaray'da teknik direktor Fatih Terim'in tüm oyuncuları kamp kadrosuna dahil etmesi bekleniyor. Kamp döneminde gösterilecek performansa göre kimlerle yola devam edilip edilmeyeceğine karar verilecek.

Galatasaray'dan yeni Asamoah harekatı - tr.beinsports.com

ABD'de tatilde bulunan Fatih Terim, yarın Florya'ya dönecek ve kadro planlaması için çalışmalara başlayacak. (beIN SPORTS)

hocam gelirken giovincoyuda getir

Hoca sol ayaklı diye vurguladı. Santon imkansiz bence.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu belirtmişti evet ama öyle iyi sol bek bulmak devre arasında zordur,Santon durumu itibariyle gayet mantıklı aslında Asamoahı sene sonu alacaksın bu 6 ayı Evrayla falan geçeceğine Santonla geçeceksin sonra hem Marianoyu hem Asamoahı yedekleyecek veya Asamoahı farklı kullanabileceksin bu sayede.

love transfer i derhal resmilesmeli. .

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.

ben bu ara bolca 2012-2013te selcugun oynadıgı bölgeye,merkez ortasahaya kimi koyabiliriz diye düşünüyorum yerli olarak...bjkde tolgay ve oguzhan var.bizim oraya birilerini bulmamız gerek,emre akbaba o görevi üstlenebilir mi bilmiyorum....

şu tolga ciğercinin kardeşi tolcay ciğerciye yetenekli diyolar.merkez ortasaha ve 10 numara da oynayabilyomuş.altyapıdan barış zeren ve celili kazansak keşke...

Vagner Love’ın bu sene çok maçını izledim. Pas becerisi iyi olan, ortasahaya gelip hücumu yönlendirebilen, hem sırtı dönük hem gezgin oynayabilen komple bir oyuncu. Çok da formda. Bence kesinlikle çok büyük katkı verir. Bir sol bek ile birlikte vagner love devre arası için yeterli olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt