Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig'de ara transfer dönemi 4 Ocak 2018 Perşembe günü başlayacak. 28 gün sürecek ara transfer dönemi 31 Ocak 2018 Çarşamba günü ise sona erecek

FT "sol ayaklı sol bekimiz yok yani sol bekimiz yok" dedi, hala santon haberine inanan var:38573:

Bu şimdinin konusu değil tabiki ama yaz transfer döneminde kesinlikle bir stoper'e ihtiyacımız var Serdar-Maicon tamam tuttu iyi de oynuyorlar ama bu ikilinin devam sıkıntısı olabilir Maicon bildiğimiz kasap stoper karta yakın oynuyor ligdeki hakemler Maicon 'a kart vermek için bahane arıyorlar Serdar 'da maşallah bu yıl olmadı ama kariyerinde birsürü uzun sakatlığı olan birisi ve Serdar 'da kart sorunu olan bir stoper

Serdar - Maicon ikilisinin yan yana oynamadığı 4 maçın 3'ünü kaybetmişiz(trabzon-başakşehir-malatya) hani seneye avrupa da olacağımızı da düşünürsek en azından 1 stoper transferi daha şart hem Serdar-Maicon ile forma rekabeti sağlar hem bu ikili olmadığı zaman Denayer-Ahmet-Balta gibi adamları izlemek zorunda kalmayız çünki Ahmet-Hakan-Denayer filan kesinlikle Galatasaray 'ın stoperi değil ...

Edit: Mümkünse yabancı olsun bu stoper yerli stoperlerden çok çektik ...

Yaz transfer doneminde 100% stoper alinacaktir reis, Denayer geri donecek, Ahmet yetersiz, Koray yetersiz.

Max kim yav, alalım alalım alalım.

DSea9voXkAAokGR.jpg

Şu gerzek Alanya başkanının teneke topçusuyla ne uğraşıyoruz ya püfff

Cenk Tosun u tebrik etmek gerek..

Çalıştı çabaladı didindi ve yüksek bonservis ile yüksek maaşla transfer oldu..

Yahu ben Sinan Gümüş gibilere aşırı kızıyorum ulen futbolculuk hayatının baharındasın ama gel görki tembellik yatalaklık kanına işlemiş

Ben olsam kendini geliştiremeyenlere yol veririm arkadan gelenlere yol açmak için

dışişleri bakanının biraderi hocamıza sallıyor , işimiz zor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk Tosun u tebrik etmek gerek..

Çalıştı çabaladı didindi ve yüksek bonservis ile yüksek maaşla transfer oldu..

Yahu ben Sinan Gümüş gibilere aşırı kızıyorum ulen futbolculuk hayatının baharındasın ama gel görki tembellik yatalaklık kanına işlemiş

Ben olsam kendini geliştiremeyenlere yol veririm arkadan gelenlere yol açmak için

baktigim zaman ondan yetenekli.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: "Beşiktaş'tan Vagner Love için bize resmi teklif gelmedi. Fikret Orman ile çok iyi dostluğumuz var. Sık sık görüşürüz ama transfer konuşulmadı. Emre Akbaba ve Vagner Love'u satmayı düşünmüyoruz." (A Spor)

Hasan Çavuşoğlu: "Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in tercümanına Vagner Love'u arattırdığı söyleniyor. Vagner Love'un yurt dışındaki menajeri, Türkiye'deki menajerine söylüyor bunu."

Sana noluyo lan serefsiz tinerci ulan şu turgay denen gavata ayar oluyorum.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: "Fatih hoca bunu yapmadıysa, çıksın yapmadım desin. Love'un Brezilya'daki menajer, Türkiye'deki menajerini arayarak bunu söylemiş."

Love işi olmaz bence. Alanya en iyi adamını vermek gibi mallık yapmaz. Direk kafalarına sıkmış olurlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt